Sluurpy > Restauranter i Tølløse > Tollose Pizza House

Anmeldelser Tollose Pizza House - Tølløse

Flemming Giese
SYNTES AT MADEN ER BLEVET DYR 90 KR FOR EN PIZZA SÅ KAN JEG SPISE RIBYE PÅ GRILLEN TIL SAMME PRIS
Ken Jørgensen
Der er altid smilene og munter betjening, og der er ikke sparet på fyld, god vægt for pengene.
Steven Thoby
Stedet laver vildt gode pizza bunde og fyldet gør pizzaen endnu mere lækker 🤤
David Christiansen
Bestilte gennem hungry.dk, og ligesom en anden har skrevet tidligere, så fik jeg en lang leveringstid på 50 minutter og tænkte, nå fair nok, det er vel nu de har travlt. Men efter en time og 5 minutter ringede jeg, fik middelmådig betjening og lovet at de kørte om 5 minutter... Da jeg forsøgte at ringe 2 gange 40 minutter efter (Altså 1 time og 45 minutter efter jeg havde bestilt) fik jeg intet svar. efter 2 timer og 5 minutter kom maden, og jeg blev stukket en cola og en smøre om det var de kede af og colaen var en gave.. Ligesom alle andre pizzariaer jo normalt giver for bestillinger over et vidst beløb. Maden var ikke dårlig og store portioner, men ikke betjeningen og ventetiden værd.
ConiDK
Bad om en familie pizza da jeg endelig fik den efter 30 min faldt osten af, og smagte af plastik. Hvidløgsdresignen smagte af gammel mælk. Ventede i 30 min og er meget skuffet. Ville være dejligt hvis min holdning kunne laves om🙂🙂
Victoria sonne
I tager ik telefonen da vi ringe over 20 gange, vi fik en lille profitter men vi bestilte en stor og vi spurgteom vi måtte få en stor i stedet hvor i sage nej men vi kunne bestilte en til lille , det kraft deime for dårligt af jer.
fut2uvuq
helt i gennem en forfærdelig oplevelse! generelt smager deres mad ikke af ret meget, og der er alt alt for meget fyld på deres pizzaer, faktisk så meget at fedtet fra fyldet gør at deres bunde altid er bløde og fedtet!! I dag bestilte jeg to pizzaer hvor den ene var en salat-pizza som var så brændt på at jeg måtte smide den ud!!
Nina Riisgaard
Får VIRKELIG noget for pengene.. Kæmpe durum rille... Kunne kun spise 1/2 delen.. Og så for kun 55 kr (aug. 2021) sødt personale.. Kan klart anbefales.....
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review