Sluurpy > Restauranter i Tjele > Løvelbro Bistro

Anmeldelser Løvelbro Bistro - Tjele

GreyFace (Spacespider82)
Stedet lugter grimt, der var krummer og skidt på dugen selv om vi havde bestilt bord i forvejen, lang ventetid på maden. Stedet har brug for en opfriskning og nyfortolkning. 4 små flasker vand koster 100 kroner. Bøf sandwich var okay så det giver 1 stjerne.
M_o_r_t_e_n_s_e_n
Jeg havde set frem til et lækkert måltid mad efter at være nået halvvejs på min fisketur ved Skals å , Biksen mad jeg bestilte var af så ringe kvalitet . Kartoflerne var de billigste glas kartofler , Flæskestegen var smagsløs Og det generelle indtryk af Løvelbro Bistro er desværre meget ringe - Tak for mad !
ThePowerOf42
Solid jysk mad. Man kan godt mærke (og se) ejerne har haft stedet i mange år efterhånden. Maden er som den skal være. Men ikke mere end..
betinna nyholm
Kold og rå mad som vi ventede 45 min. På - på trods af en helt tom restaurant. De formåede at brænde flæsken på 2 gange. Fisken til børnene var slimet. NEJ BARE NEJ !!!!! kør forbi.
Ole Pedersen
Fik en elendig tør smagløs bøf samt rå løg der nok skulle ha været bløde og vandede kartofler. Tilgængæld var der masser af fluer. Kommer aldrig igen!
Sebastian Hæsum
HOLD NU K*** en gang L*** - trist lokale - trist service - trist mad og pulver sovs Stedet skulle jævnes med jorden!! HOLD JER VÆK!!
Rasmus K
Virkelig ringe sted! Vi ventede over 1 time på en gang smagsløst mad på trods af der ialt var 10 personer tilstede. Stedet er drevet af 2 ekstremt langsomme personer som slet ikke virkede som om de vidste hvad der foregik. Kan absolut ikke anbefales. Stedet burde være lukket for længst!
Bent Ole Domino
Kom forbi og skulle lige prøve, en god cafeteria menukort med veltillavet mad, og god betjening.👍☕
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review