Sluurpy > Restauranter i Tisvildeleje > Strandkiosken

Anmeldelser Strandkiosken - Tisvildeleje

Lars Lorentzen
Dejlig mad, is og hygge. Rigtig god strand atmosfære.
Karen Buch
Gode p pladser. Dejlig bred sandstrand. Fin lille kiosk, hvor man kan få lidt af hvert.
Steen Eide Joensen
Ubehageligt personale der ikke er hævet over at smide både børn, babyer og gravide væk fra skyggen fordi de 'kun' har købt is og kaffe, så der kan blive plads til rigtige kunder. Kvaliteten af varerne er sådan set okay, men service, moral og medmenneskelighed kan man finde mange andre bedre steder i tisvilde.
Beerdaddy Opgrader jeres fest med craft beer
Beste sted til solnedgang i Tisvilde. Strandstole , hængekøjer og god og glad betjening, gode steakburgere/fish n chips, kold Riesling, aperol spritz, masser af bobler at vælge imellem! Og softice og dukkert til dessert.
Mone Mollie Pind (Mollie)
Når man beder om almindelige pølser får man store frankfurtere. Ikke særlig sjovt at bruge et i forvejen alt for højt beløb og så ikke få det man beder om. Ingen forståelse fra personalet andet end et flabet svar. Håber andre har haft bedre oplevelse
Bastian Bentzen
Fair priser og god is. Synes dog hindbærsorbeten var en smule syrlig. God service de holdt åbent selvom vi kom susende 21:01 op fra skoven af hvor de rigtigt skulle have lukket kl 21. Børneiscremen (liiidt mærkeligt de ikke kalder det softice) var god størrelse selvom min kæreste ikke er et barn længere.
N. Kragh
Skøn perle, perfekt burger toppet med et flot vinkort ☀️🍾☀️
Erik Steen Larsen
Lækker mad i afslappet atmosfære. Vi kommer snart igen...
Fisk Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review