Sluurpy > Restauranter i Tisvildeleje > Cafe Maya

Anmeldelser Cafe Maya - Tisvildeleje

Frank Andersen
Lækker mad i superhyggelige omgivelser. Pænt og rent. Bordet var tørret af før anvisning. Hurtig og høflig betjening, men ventede lidt længe på maden selvom der ikke virkede travlt. Det sagt, maden var super lækker, flot anrettet og der var rigeligt. Pizza bages i stenovn og bunden er sprød og lækker. Kan stærkt anbefale den hjemmelavede chilli olie som virkelig sparker r*v.
Thomas Perch-Nielsen
Vi var her til frokost og fik pizza og tunsanwich. Begge dele meget lækre. Godt med en pizza hvor bunden ikke er for tyk. Betjeningen var meget venlig. Kan anbefales
Lars Peter Larsen
Super lækre pizzaer, sprød bund, god kvalitet topping. De bedste vi har fået i lang tid. Selvom der var travlt, og de meldte om 45 minutters ventetid, stod der friskbagte pizzaer på bordet efter 20 minutter. Tjeneren kom rundt og slicede pizzaerne til børnene, og da de stod med en bakke pommes frites til overs, tilbød de dem til os. Høflig og behagelig betjening!
Lene Clausen
Først tog den pææææn lang tid før vores mad kom, og da den endelig kom, gik næsten alt galt og jeg plejer meget sjældent at kritisere, men det her blev for mange ting. Min laks og pasta smagte på INGEN måder af hummersauce og laksen var så overstegt, at smagen var total væk. Min mor, som er syg og vi derfor netop godt ville nå som familie at komme ud at spise med, mens tid er, fik slet ikke sin kyllingburger. Den havde de glemt, som min danskvand. Og da burgeren kom, opdagede min niece, at noget af det var råt kyllingekød. Det kunne havde fået rigtig skidte konsekvenser for min mor, hvis min niece ikke havde opdaget det og hvis salmonella i. Min mor måtte spise efter alle vi andre var færdige. Min bror undrede sig over, hvordan et pizza sted, selv kan lykkes med at ødelægge en pizza. Det blev sagt og kommenteret til tjeneren, som var det eneste lyspunkt, men ingen nedsættelse i prisen eller kompensation for alle de fejl. Her .... her kommer vi IKKE igen og vil på ingen måder anbefale det til andre. Stedet var rigtig fint før ny ejer, nu er det flest ind og flest penge, for færrest anstrengelse om at gøre sig umage. Trist, rigtig trist! Håber de en dag vil gøre sig umage, for stedet ligger dejligt og personalet gør deres bedste.
Solveig Skærlund
Vores bestilling blev glemt, fik vi at vide efter mere end 1 time. Blev derefter lovet at maden ville komme efter 15 min., fik så at vide at 2 af bestillingerne ikke kunne leveres da der ikke var mere af kødet. Ventetiden løb på på 25 min., det vil sige mere end halvanden time. Da maden kom var noget af tilbehøret ikke varmt og det samme gjaldt bøf i burger.
Allan B Dan
Mit hvidløgsbrød var ret smagsløst og det var ikke muligt at smage hvidløget Pasta som var overkogt og totalt smagsløst. Min pizza var ok men min kones var smagsløs. Vi sagde det til tjænerrn som ville sige det videre men da han kom med regningen sagde han ingen ting. Desværre en kret ligegyldig oplevelse
Conny Brøndum Svendsen
1 times ventetid på pizza som så var kold De havde glemt os. Ikke en god oplevelse da pizzabunden også var pænt brændt i kanten og jeg ledte efter fyldet Den ene stjerne er for to søde tjenere
Pernille sønderby
Har ikke rigtig ord for hvor ringe jeg synes det er. Varm vin (tænk gløg) og mikrobølgeovnsmad. Måske har de ok pizzaer? Og tjeneren prøvede da sit bedste..
Fisk Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review