Sluurpy > Restauranter i Tisvildeleje > Tisvilde Bistro

Anmeldelser Tisvilde Bistro - Tisvildeleje

Kirsten Bomholtz
Besøgte Tisvilde bistro i forbindelse med DiningWeek og fik serveret en dejlig menu. Vi var 8 personer og kom til sen middag kl 20.30. Maden kom hurtigt og vinmenuen fulgte fint med. De tre forretter var delikate, men specielt kalvemørbraden var virkelig lækker. Faktisk var kødmængder lidt til den rigelige side, så flere i selskabet ikke kunne spise op. Pomfritterne var top klasse; sprøde og med god smag. Desserten var god, men ikke på niveau med en ægte fransk creme bruleé. Men alt i alt en fin middag og god stemning. Vi havde tre børn med og de nød godt af den afsides krog med masser af plads som vi havde fået til rådighed. Tak for en god oplevelse
Maria Prahl
Vi havde bestilt bord til kl.19.30, på dag 1 i Dining Week. Restauranten var fyldt, og vi fik et bord med maksimum 20 cm. til nabobordene. Da tjeneren ankom for at tage imod bestilling, havde vi et enkelt ønske om, at forretten på den ene menu, skulle være vegatar. Det blev accepteret. Mens vi ventede på forretterne overhørte vi, at vores (meget tætte) naboborde også havde ventet lang tid, at vinmenuerne ikke ankom sammen med retterne og at folk der var ankommet senere end dem, allerede havde fået mad serveret (husk på, at det er den samme 3-retters menu hele restauranten skulle spise). Efter 1 time ankom vores forretter. Problemet var bare, at vi havde fået to almindelige forretter, og altså ikke den ene vegetariske forret. Vi nævner, at der er sket en fejl, og tjeneren siger, at det kan de hurtigt lave om, og at køkkenet har en vegetarisk forret klar. Vi sidder nu med én forret, og venter på den korrekte vegetariske forret. Der går yderligere 25 min. før den ankommer. I mellemtiden er den første forret blevet kold. Vi spiser forretterne og sidder efterfølgende med tomme tallerkener i ca. 15 min. før bordet ryddes. Stemningen i restauranten kunne uden tvivl være bedre. Mens vi venter på vores hovedretter, får omkringstående borde, hovedretter eller desserter. Her følger saucen ikke automatisk med retten, og igen følger vinen ikke retterne. Vi opdagede også, at de pomfritter der følger med retten har ændret udseende. Da vi først ankom blev der serveret bølgepomfritter, og efterfølgende ser vi, at der bliver serveret tynde krydrede pomfritter. Efter vi havde ventet ca. 45 min. på vores hovedretter besluttede vi at os for at gå. Restauranten lukker kl. 22, og med den ventetid vi selv havde oplevet, samt den ventetid de omkringstående borde havde oplevet, tænkte vi at desserten først ville blive serveret samtidig med, at tjenerne gerne ville hjem. Vi rejste os, og betalte for de to glas rødvin på MobilePay, fordi deres dankort automat desværre ikke virkede. Vi sagde til tjeneren vi betalte hos, at vi ville skippe hovedret og dessert, og efter vi havde betalt sagde han: “Fortsat god aften”. Det kan man jo tænke lidt over. Cadeau til vores tjener som havde ryddet vores bord 30 sek. efter vi havde rejst os (aftenens hurtigste betjening). Og fem store stjerner til McDonald’s skal de have, for hurtig betjening og servering på vejen hjem fra Tisvilde Bistro
Leif Sluth
Fik en tre retters menu' .forretten bestod af 3 små retter en hummerbisque, tatar af oksekød. Og en laksen mus. Virkelig godt. Hovedret bestod af kalvemørbrad med perleløg , grønne bønner. Og rigtig gode pomfritter, bearnaise. Dessert. Creme brulee. Alt var virkelig velsmagende, opmærksom og venlig personale.👍👍 dejlig at komme et sted hvor de varmer mælken man skal have til sin kaffe.👍
Torben Jørgensen
Dinnerdays 3 retter - 3 foretter hummer bisque, laksetatar, tatar alle ok, tatar måske lidt for meget vædske efter min smag - hovedret kalvemørbrad med fritter super lækkert - dessert creme brule, den var skilt trist- men samlet en god oplevelse vi kommer igen
Sophia Laursen
jeg har virkelig mange gange ville til nogle af jeres koncert men jeg synes det er alt for dyrt får standard billetter koster 520 kr får en lave
Poul Brunn
DK`s dårligste burger er fundet! Her er det gode eksempel på når kokken har tabt gnisten og ikke engang vælger at forholde sig til det han sætter på tallerken eller smage egen mad. Burgeren er kold og tør - max 130 gram, bollen er tør og "pulveriserer" når du skærer i den, ingen dressing men en lille klat tør ketchup, kold tør bacon smeltet sammen med lille ost. At man så serverer Flensteds billigste og dårligste fritter er prikken over Iét. Det ehr er ikke bare en ommer - det er ny kok!! God der findes bedre alternativer i Tisvilde - Kongernes samt mad på Tisvilde P plads -
Lars Ditlevsen
Kan på ingen måde anbefale at man støtter dette sted. Godt nok er det tilladt at sætte prisen op når sæsonen er højest, men dette tangerer til ågerkarleri. Havde bestilt Dinnerkoncert med Christopher for 620,- pr person. Dyrt, men da det var en Dinnerkoncert tænkte vi at der var en form for menu inkluderet. Det var der ikke ... Man skulle bestille bord og man blev anbefalet at downloade en app (Heywaitr) inden man kom, da det ville lette betjeningen på stedet (den ene stjerne går til personalet som kæmpede en brav kamp).. Inden vi kommer kan vi se på app'n at der tilbydes en GrillMenu til 95,- denne aften, så vi tænker ikke på at spise inden. Da vi ankommer og får anvist et bord og bliver bedt om at bestille er GrillMenu'en nu steget til 354,- pr person .... En flaske Rose 500,- og jeg kunne blive ved... GrillMenu'en var absolut ikke pengene værd (kalvekødet var dog godt) og salatbuffet'en var intetsigende og ikke særlig indbydende. Samtidig fatter jeg ikke at man må have 300 mennesker sidende så tæt som vi gjorde den aften.. Til sidst en cadeau til Christopher som ikke var de 620,- værd, men han leverede en flot intimkoncert i de ca 50 min han spillede ...
Annika Johannessen
Stjernen går til personalet der ihærdigt hjalp med at få os på app'en Heywaitr så vi kunne betale 2 x 345 for den mest lousy omgang buffet. Kødet var ok, bortset fra at laksen og blæksprutten var brændt på. Salatbordet var direkte tarveligt, mange forskellige slags, men det smagte af intet, det virkede som om det var forberedt tidligere på dagen - meget tidligere. Rigtig ærgerlig oplevelse, eftersom koncerten med Annika Aakjær var helt forrygende.
Fisk Pasta
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review