Sluurpy > Restauranter i Tilst > Bone's Restaurant (tilst)

Anmeldelser Bone's Restaurant (tilst) - Tilst

Brian Christensen
Desværre var der ikke styr på maden Kom af flere gange Noget var koldt, andet var glemt 25 min tog det at få ekstra sovs :( Og der var ingen mennesker
Dreamblade
Maden var meget godt, men vi var lovet hurting bestilling og mad på bordet. Hvad der efterfulgte var 10 minutters ventetid på at give menukortet til tjeneren, derefter 30 minutter af ventetid på maden, men min søster ventede stadig på hendes Mac n Cheese, som kom 10 minutter efter vores retter var sat på bordet, og efter tjeneren havde sagt at "den var på dupperne" Ikke kun det, men vi spurgte tjeneren om hvorfor det tog så lang tid, og hun svarede med at hun ville kigge på det så hurtigt som muligt, men hun betjente det andet bord med 20 gæster og 2 andre borde om de ville have en lille skål pomfritter eller ej. Derefter tog vi ned til kassen for at betale regningen, men der ventede vi 5 minutter, kun for at kvinden bag kassen fortalte gæsterne omme bag os kunne springe os over, hvilket er selvfølgelig super uretfærdigt.
Tommy Møller
Vi kom tre gutter og spurgte efter bord. En ganske almindelig onsdag, med undtagelse af, at der var Rammstein koncert i byen(godt 40.000 solgte billetter). Jeg tror ikke dette var medregnet i vagtplanen, for der var tryk på, sådan en almindeligvis stille onsdag aften. Borde var der egentlig nok af, men personalet var tydeligt presset. Alligevel fik vi lov at få bord, mod at vi nok kom til at vente lidt længere. Det accepterede vi, og resten af besøget gik ganske fint. Der var ikke meget længere ventetid, og maden var god. Ros til personalet for at holde hovedet koldt i en presset situation.
Mette
Venlig betjening, der alle løb stærkt. Maden var tilfredsstillende. Is baren var snavset og klistret. Den kunne godt have brugt et eftersyn med en klud i løbet af aftenen. En lille detalje var at bordet ikke blev ryddet, inden desserten, det gav lidt udfordringer med 3 Pers ved et 2 Pers bord. Personalet kan ikke klandres, de havde virkeligt travlt.
Allan Greve
Vi var 5 personer til frokost. Ventede lange 45 minutter på maden. Noget af maden havde tydeligvis været klart et stykke tid og var kølet en del. Der manglede tilbehør til 3 af retterne, og mens vi ventede yderligere 10 minutter på dette var valget om resten af maden skulle blive mere kold eller om man skulle spise tilbehøret efter kødet. Det er anden gang ud af 3 jeg har en dårlig oplevelse her og jeg har besluttet ikke at komme her mere.
Grethe Armose
Måtte vente 30 min på at aflevere vores bestilling og yder mere 22 min på at få vores drikkevarer, efter knap en time kunne vi endelig få lidt at drikke, efter 1 time kom maden. Lunken kød, pommes frites der var kolde og knas hårde. Det var så sidste gang på Bones, havde bestilt bord 19.30 og fik mad 20.32 og gik skuffede derfra 21.10.
Mona Fenger
Super lækkert som altid 😋 og kanon sød og venlig betjening
Bjarke Hem Strand
Maden var okay, men både det at bestille mad og drikkevarer, samt servicen var under hvad man burde kunne forvente til prisen...når man kommer og tilbyder ekstra sovs og pomfritter, hos to forskellige tjenere og de så aldrig kommer, så giver man bare op.
Burger
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review