#}
Sluurpy > Restauranter i Thorsminde > Restaurant Vestkysten

Restaurant Vestkysten - Thorsminde - Fotoalbum

Kæmpe store portioner, til en for kunden fornuftig pris. Vi var glade for vi ikke også tog forret og dessert. Min bøf, en krogmodnet limousine kvægs ribeye, var desværre gennemstegt og ret fedt fyldt. Men smagen fejlede intet. Kommer dog gerne igen.
God mad, og mad nok, men lidt skuffet over at der ikke kunne sælges øl, vin eller spiritus på restauranten. Jeg havde reserveret bord, uden at få det at vide at det ikke var muligt at købe vin til maden. Valgte at købe tale away.
Elendig kold mad. Fik dagens ret Hvidkål med frikadeller. Kålen var kun lige tøet op og dellerne var okseklumper røde og ustegte indeni. Små portioner serveret. Øv.øv. Ejerens råberi i køkken og restaurant var irriterende. Stedet kan absolut ikke anbefales.
Kæmpe winersnitzel. Hyggeligt sted med god betjening.
Vi har spist på restauranten både fredag og lørdag. Buffet fredag og mega snitzler lørdag. Det var helt vildt lækkert mad, sød personale, og kokken var nuttet. Vi kommer helt sikkert igen.
Det er et super dejligt sted med en hurtig og venlig betjening. Aldrig har jeg fået serveret så stor en wienerschnitzel og så god. Det er nødvendigt at reservere plads. Det var BARE JGS: "Jenne goe sager"
En af de få steder hvor billeder af madretterne svarer til virkeligheden og den smukke indretning gør at man føler sig i ét med naturen og havet tæt på 🥰❤️❤️❤️ Das essen ist genauso wie aus die fotos und sehr geniessbar einzunehmen 🥰❤️❤️❤️ Man fühlt such sehr nah an die Natur und das Meer 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰
Den største og mest velsmagende wienerschnitzel vi nogen sinde har fået. Tag endelig en tur forbi til god mad, til Rimilig penge. Vi kan desværre kun give fem stjerner her fra. De fortjener dog flere.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures