Sluurpy > Restauranter i Thisted > Restaurant Skyline

Anmeldelser Restaurant Skyline - Thisted

David Henriksen
Køkkenet får 5 stjerner, super højt serviceniveau, både laktosefri og glutenfri ønsker blev modtaget med et smil. Der blev konstant fyldt op og ryddet af under morgenmaden, det var en dejlig oplevelse. Selve hotellet er i meget varierende stand. Noget er relativt nyistandsat (suiterne på 3 sal), men billigt udført, mens andre dele af hotellet fremstår som om det er ved at falde fra hinanden. Da vi ankom var hoveddøren gået i stykker uden personalet havde opdaget det. Kort efter gik også bagdøren i stykker. Der var så godt som ingen information ved ankomst. Ingen ved fx i hvilket tidsrum hotellet er bemandet? På værelset lå der hvide plastrer på gulvet efterladt fra tidligere gæster. Noget man ville have opdaget, hvis man brugte resourcer på rengøring. Madrasserne var som andre nævner så bløde at sove på at det max kan anbefales i 1-2 nætter. Hotellet er fint til korte ophold, men ellers ville man finde noget andet.
Louise Pedersen
Vi havde et gavekort på et hotelophold, med en overnatning, middag og morgenmad for 2 personer. Vi får så afvide at middagen ikke er inkluderet trods at det står på vores gavekort fra more. Vi var "heldige", for de kunne lige snige et bord ind, så vi kunne købe og spise aftensmad. Udvalget var på et minimum, da der kun var én menu som så kostede 248 kr pr person. Portionerne var så små, at vi ikke blev mætte. Værelset vi var på, var der søm der stak ud, så min mand fik ødelagt sin sko. Gulvet på badeværelset havde skarpe kanter. Min liste er meget længere med elendighed. Vi kommer aldrig igen.
Kirsten Kammann
Dejligt hotel, med venligt og imødekommende personale. Hyggelige store værelser med god udsigt. Selv de yngre medarbejdere er godt inde i vin/ ølkort og kan fortælle om de forskellige nuancer😃 og maden er helt i top. Et sted der varmt kan anbefales.
Dorte Brøndum
Har oplevet en tjener der har styr på specialøl. Vil bestille en øl og spørger til råds og får en fantastisk snak om øl. Bestiller senere en dessert og siger vil ikke skuffes med en lille “klat”, tjeneren får lavet en dessert til den store guldmedalje. Super service.
Susanne Birgitte Fransen
Rimeligt hotel. Meget bløde senge, som også er meget lave. Værelsesmøbler noget slidt. Morgenbuffet mangler lidt f eks røræg og bacon. Meget irriterende at man ikke kan "trække" aftenkaffe/te i en automat efter kl 20. Mangler en "hyggelig" opholdsstue. Men eget varmt på værelser, men heldigvis kunne vindue åbnes.
Michelle Andreasen
Super sød personale ❤️ og lækkert mad. Hotellet trænger til en stor renovering. Og så passer billeder på hjemmesiden ikke med virkeligheden.
Anders Dahl Kjeldgaard
Traditionelt hotel og god mad. Dog af ældre dato, med en placering lidt udenfor centrum.
Adham Dakwar
Jeg bestilte et kørestolsegnet dobbeltværelse i april i år til weekenden den 30. -2.september ved ankomsten fik jeg at vide at værelset var optaget jeg måtte køre hjem igen til Esbjerg
Burger Fisk Pizza
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review