Sluurpy > Restauranter i Sønderborg > Jensens Bøfhus Sønderborg

Anmeldelser Jensens Bøfhus Sønderborg - Sønderborg

søren christoffersen
Perfekt nytårs menu. Alt var i typer. Top. Serveringen smag anretning.. det var fuld det hele
Lis Jakobsen
Alt var i skønneste orden og personalet var flinke og behjælpelig. Vi havde et gavekort fra go dream som vi brugte men viste sig at der var kun 2 valgmulighed af menuer hvor drikkevaren var incl. Menuen smagte dejlig.
Finn Allan Kraak
For 14 dage siden var vi nede og spise på Jensen og de har oppet sig ville jeg sige, betjeningen var i top, men nu var der heller ikke mange der, men pigen som betjente os gjorde et godt stykke arbejde og spurgte ind til os og kom med refill rigtig sød, hun fik også en god anmeldelse inden vi gik. Men salat baren er ikke hvad det har været før var der store champignons og grønne oliven. men det er blevet lidt øv og salaten er blevet lidt slatten. Ikke meget at vælge imellem. Betjeningen får 4 stjerner.
Vivian Mogensen
Et bøfhus, tænker man, må være bedste sted at få en bøf. Også selvom det er en hakkebøf. Det var så her, vi blev skuffet. Burgerbøffen var tydeligvis en frossen en af slagsen, godt drøjet med mel eller soya. DET er for sløjt. Og Nachos uden jalapeños er også sløjt, blot fordi man er løbet tør. Et glas jalapeños kunne være hentet hos nærmeste købmand på 5 minutter, hvis man ville. Eneste grund til 3 stjerner er det søde personale.
Ronni Søby
Altid høj kvalitet og service i top! Perfekt stegt Ribye som ønsket (Medium rare). En tand for moderne salatbar for mig, men konen var glad, så det er ok. Fornuftige priser og altid et besøg værd.
Michael Koch
Super hurtig servering og høflig personale, en af de bedre Jensens vi har besøgt
Claus Dabbert
Bøffen var virkelig velsmagende 😁
Steen Petersen
Det var en rigtig god oplevelse. Fin salatbar. Maden smagte rigtig godt. Flink og høflig personale.
Burger Fisk islagkage Juice og smoothies Karryret Nachos Oksekød Pasta Ribben Salat Sandwich Tikka Masala Vafler og pandekager
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review