#}
Sluurpy > Restauranter i Søby > Finn’s Bageri

Finn’s Bageri - Søby - Fotoalbum

Det lækreste brød og super gode kager, altsammen til en meget overkommelig pris. Udvalget af tørkager kunne være lidt større.
Øens absolut bedste. Man kan ikke besøge Ærø uden et besøg hos Finn's Bageri i Søby
God kvalitet til gode priser, men stedet trænger lidt til en kærlig hånd.
Kommer forbi kl 12.39, alt udsolgt, 3 meget forvirret ekspedienter som heller ikke er servicemindet. Der var pizzaslids og 1 tørkage at vælge imellem, og det skulle være Ærøs bedste bager..Så vil jeg helt klart anbefale Ærøkøbings bageri.
Vi havde en enormt dårlig oplevelse sidste år, og det levede I fint op til i år 💥 Som sidste år, ankommer vi 6 timer før lukketid, til en butik, "der bugner af ingenting" og et personale nærmest P ligeglade. I skal ikke stramme op for vores skyld, for vi kommer ikke mere.
Brødet er ganske fint. Ikke et særligt stort udvalg af kager. Der var ingen rundstykker tilbage kl.9, og det var nok det mindst smilende og serviceminded personale jeg længe har set. Servicen var mildt sagt, stor skyld i min og min families dårlige oplevelse ved Finns bageri. Dette er sket to dage i
Virkeligt lækkert brød og kager
Bad om en lakse sandwich som i følge menu kortet severes fra kl 11-16. Vi var der lidt ii 12, og fik et nej fra expedienten, som om at det gad de ikke at lave. MEGET dårlig stil.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures