Sluurpy > Restauranter i Svenstrup > Il Mulino

Anmeldelser Il Mulino - Svenstrup

Jakob Hansen
Virkeligt dyrt, og meget lidt fyld på, var virkelig skuffet
Dion Christensen
Fantastisk mad. Vi bestilte takeaway til fem personer. Til trods for at det var lige omkring alles spisetid, skulle vi ikke vente længe på maden. Vi modtog pizzaer og pasta varmt og lige som det skulle være. Jeg tror aldrig jeg har smagt en bedre pizza bund end vi fik her. Pastaen var også udsøgt, så det er ikke kun pizzaer de er gode til. Godt arbejde.
TR Danmark
Gav stedet en sidste chance den anden dag efter et par tidligere dårlige oplevelser. Resultatet var det samme, smagløse pizzaer med blød bund...Azzura laver min italienske pizza fremover!
Kaare Hansen
Super god autentisk Italiensk mad. Lækre pastaretter og italienske pizzaer..
Natacha Otkjær
Rigtig godt og hyggeligt sted. Venlig betjening. Jeg spiste derinde, da jeg kommer fra Viborg. Fik min mad/pasta serveret i en tallerken og ikke bare en alu bakke. Smagte rigtig godt.
Morten Kristiansen
Fantastiske pizzaer og lækre pastaer. Det er en fornøjelse at træde ind af døren og føle den afslappende stemning. Det kan bestemt anbefales.
Anders Knudsen
Kanon lækker mad og høj kvalitet der differentierer sig fra det almindelige pizzaria. Tusind tak for carbonara og pizza. Smagte fantastisk
Per Linde Sørensen
Perfekt pizza hus - er langt bedre end alle dem vi normalt ville vælge lokalt. Bestemt et besøg værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review