#}
Sluurpy > Restauranter i Svendborg > Asia Restaurant

Asia Restaurant - Svendborg - Fotoalbum

Kold mad og dårlig kvalitet. billige discount produkter bliver solgt til en for høj pris, nok er det et af byens billigere spisesteder og derfor kan man heller ikke forvente højeste kvalitet, men tør mad og “varm mad” proppet til randen med olie, må alligevel være under enhver acceptabel standard.
En rigtig god oplevelse hos Asia Restaurant.. vi valgte at få buffet og barbecue. Super godt og kan anbefales. Vil der ned igen når vi får gæster til november. Super sød og venlig betjening og personale.
Maden virkede ikke så frisk, mange af retterne havde trukket skind over sovsen, og mange af retterne, havde kød der var så hårdt at man næsten ikke kunne tygge det, selv kyllingkødet var sejt, som om det havde stået for længe, nogle fade var næsten tomme og klokken var kun 18:30. Måske skulle man læ
Selvom man bestiller sen buffet, så burde maden ikke være som den har stået de sidste par timer og blevet total kedelig og tør. Meget var ydermere kold. Kirsebær v frugt rådne. Ansatte beklagede da oplevelsen, og så var det ellers bare at betale.
Det er altid en fornøjelse at komme på Asia. Maden er perfekt.og noget for enhver smag. Har besøgt stedet flere gange. Bor i Aalborg, men har en datter m/familie i Svendborg. Anbefaler andre at besøge stedet. Meget venligt personale.
Meget fin kvaliter på maden. Mange drikkevare og mange forskellige retter. Men... der mangler en dessert, på samtlige kinesiske restauranter er der softice eller is scoops til dessert som er med i prisen for buffeten. Så det var måske en smule skuffende.
Personalet læste mobiltlf. Måtte selv gøre opmærksom på bestilling. Maden kold, d restaurant svar , de r var ikke så mange kunder, så derfor? Vi var et selvskab, kommer der ikke mere ☹️
Mad stået for længe i varme, så det er helt tørt og hårdt flere af kød. Dessert mangler, ønsker Softice med tilbehør.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures