#}
Sluurpy > Restauranter i Svendborg > Bendixens Fiskehandel

Bendixens Fiskehandel - Svendborg - Fotoalbum

Vi hentede lidt forskelligt fisk og man får hvad man betaler for, hverken mere eller mindre. Deres smørrebrød med fisk / skaldyr var bedst og frisk tilberedt. Deres pommefriter er en tand for tørre og burde nok skiftes ud med en anden udgave, er ikke verdens sværeste opgave at laver ok pommefriter.
Altid frisk fisk.. virkelig lækre delikatesser- ren forkælelse. BETJENINGEN ER I TOP - OG GOD SERVICE. TAK 🥰
Fiske-Junkfood når det er bedst. Udemærket mad, dog kunne man godt gøre lidt mere ud af at pakke/servere det pænere. Meget dyre drikkevarer. Smagsmæssigt super fint og børnene var glade for det :)
Hurtig betjening, og dejligt med smilende personale. Lækker fisk😊👍 lang kø her den 30/12, men ventetiden værd.
Købte to fiskeburgere til 100 kr. Der er ikke tale om en burger men en underbolle overfyldt med grøntsager og mængder af varmroget laks. Det nederste af laksen var voldsomt fedt. En paneret rødspætte var lagt ovenpå og til sidst kom den øverste del af bollen. Kvalitet fremfor kvantitet ville være at
Er su fiske elsker så ville jeg klart anbefale fiske palette den kolret. -- Der er altid mange mennesker og vi stod i lang kø men, heldig dag for vi fik aligevel vores mad på 30 min så super fin :) vi er glade og kommer ofte på grillen og butikken kigger vi også ind i i ny og næ :)
Lækkert, godt & billigt 👍🏼
Var skuffet over maden. Der var først ikke de ting, der skulle være på tallerkenen, og i andet forsøg manglede der stadig noget. Fisken var ikke gennemstegt, og den smagte af "gammel fisk".
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures