Sluurpy > Restauranter i Svaneke > Tre Tjenere

Anmeldelser Tre Tjenere - Svaneke

A And
Excellent service i øjenhøjde. Hyggelig og rummelig atmosfære. Sublim kvalitet af maden. Hver en krone værd, bestemt et sted vi kommer igen.. og igen..
Susanne Bie Christensen
Hvis man kunne give mere end 5 stjerner fik de det. Især den søde tjener fortjener mange stjerner.
Tim Karll
Super oplevelse. Hyggelig sted, meget lækker mad og vin. Utrolig venlig betjening. Det findes ikke bedre. Kan varmt anbefales.
Iben Christensen
Det er en af de bedste mad oplevelser jeg har haft i lang tid. De er virkelig søde og maden er mega god. De er meget børne venlige og der er meget hyggeligt. Jeg vil klart anbefale den til andre. Bedste mad oplevelse i lang tid. 🤩🤩
Jane Bostrup
Lækker mad, hyggelig atmosfære. Indehaveren har en skøn personlighed
Niels Lyfeldt
Dette sted kan ikke anbefales nok. Hyggelig i tredje potens. Indretningen, maden er helt i en liga for sig selv, og den serveres af mor og datter, som er to helt specielle/unikke typer som i den grad formår at få dig til at føle dig velkommen. Sjældent har vi oplevet noget, der bare kommer i nærheden af denne kulinariske oplevelse. Som min smukke ledsager så poetisk utrykte det:”det kilder min tunge de helt rigtige steder”. Når Michelin folkene er færdige med at rose Kadeau, så bør de besøge disse prægtige islandske kvinder, og deres fantastiske mand i køkkenet. Om vi kommer tilbage? Det tror jeg vist nok vi gør!!
Kurt Toft
God mad , spændende lokale og en dygtig tjener.
Esther Opara
Jeg var der for 2 dage siden med min søster og hendes veninde. Vi fik det sidste ledige bord. Atmosfæren var hyggelig og meget typisk islandsk. Maden var suveræn god. Det samme var betjeningen og ventetiden. J Et sted jeg godt gad at besøge igen og igen.
Burger Fish and chips Fisk Is Laks Lam Ribben Salat
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review