Sluurpy > Restauranter i Svaneke > Tre Tjenere

Tre Tjenere - Svaneke - Fotoalbum

Excellent service i øjenhøjde. Hyggelig og rummelig atmosfære. Sublim kvalitet af maden. Hver en krone værd, bestemt et sted vi kommer igen.. og igen..
Hvis man kunne give mere end 5 stjerner fik de det. Især den søde tjener fortjener mange stjerner.
Super oplevelse. Hyggelig sted, meget lækker mad og vin. Utrolig venlig betjening. Det findes ikke bedre. Kan varmt anbefales.
Det er en af de bedste mad oplevelser jeg har haft i lang tid. De er virkelig søde og maden er mega god. De er meget børne venlige og der er meget hyggeligt. Jeg vil klart anbefale den til andre. Bedste mad oplevelse i lang tid. 🤩🤩
Lækker mad, hyggelig atmosfære. Indehaveren har en skøn personlighed
Dette sted kan ikke anbefales nok. Hyggelig i tredje potens. Indretningen, maden er helt i en liga for sig selv, og den serveres af mor og datter, som er to helt specielle/unikke typer som i den grad formår at få dig til at føle dig velkommen. Sjældent har vi oplevet noget, der bare kommer i nærhede
God mad , spændende lokale og en dygtig tjener.
Jeg var der for 2 dage siden med min søster og hendes veninde. Vi fik det sidste ledige bord. Atmosfæren var hyggelig og meget typisk islandsk. Maden var suveræn god. Det samme var betjeningen og ventetiden. J Et sted jeg godt gad at besøge igen og igen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures