#}
Sluurpy > Restauranter i Svaneke > Svaneke Is

Svaneke Is - Svaneke - Fotoalbum

Lækker hjemmelavet is, i en kraftig vaffel. Ny din is eller kaffe med udsigt til byens torv. Hvor der er mindre en 20 meter til bryggeriet, chokolariet og bolsjeriet.
Meget god is. Effektiv køsystem og hurtig betjening.
Fantastisk hjemmelavet is, der forstår at gøre brug af det lokale med Bülow lakrids is, Sweet Mary Øl is. At de ikke har alle is varianter inde og bringe dem ind fra frost til dem der efterspørger dem er noget andet. Is skal være kold ikke frossen. Smagte bland andet kirsebær sorbet som var helt fan
Det er nu min 2.gang inden for få måneder jeg besøger denne IS butik. Udvalget er stadig stort og lækkert. Rigtig godt med indvendigt borde og stole hvis man ønsker is på de kolde og våde dage.
Anmeldelse af is: Købte Chokoladeisen med Jerseymælk i Netto. Det er nok en af de lækreste chokoladeis jeg længe har smagt! Ovenikøbet knapt så fed som andre Isbrands - dejlig rig chokoladesmag. Stor fan :)
Fabelagtig is! Mine unger var forbi to dage i træk, fordi de kunne huske især sorbet-isen fra et besøg for fire år siden. Den hvide chokolade er også god, kan jeg afsløre.
Rigtig god id, hyggelig sted.
Rigtig god is. Dog giver ekspedienterne meget forskellige størrelser kugler. Og dette ignoreres fuldstændigt da det pointeres. Dermed mangler på service.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures