Sluurpy > Restauranter i Stege > Caféen I Den Gamle Skole

Anmeldelser Caféen I Den Gamle Skole - Stege

Liselotte Bilsgaard
Jeg håber jeg ramte cafeen/bed&breakfast/camønøstop på en dårlig dag, men det lignede ikke noget der havde været åben i lang tid, og jeg fik mere en fornemmelse af et nedlagt landbrug end cafe/bed&breakfast. Vi prøvede af nogle omgange at komme i kontakt med personalet på stedet, da vi ifølge kortet havde forstået at man som camønogæst kunne få vand her. Det tog en rum tid at få kontakt til de to mænd der boede/opholdt sig i huset og vi fik vand, men havde også en følelse af at vi trængte os på. Jeg tænker at de burde ophæve deres samarbejde med Camønoen hvis de ikke kan og vil tilbyde de faciliteter som Camønokortet anviser.
Rene Dalsgård Jensen
fransk hotdog fast food fastfood ristet hotdog, pølsevogen's grill-house site til at bedre kontakte kunderne , tilbuder lille hotdog til meget stor hotdog. Fransk Hotdog brød 20 stk. FROST ... Grønt Kolli · - Brød & Mel mm. - Frokost ordning · - Kerner mm · - Ris & Pasta · - Caféen · - F&G Frost · - Kolonial · - Krydderi ... Bagning af brød til fransk hotdog Bagning af brød til fransk hotdog ... Man tror det er løgn, men rigtige fransk hotdogs brød må været boret efter de er bagt, de værktøjer man kan ...
Johnny Siebers
Helt igennem fedt sted
David Hövelmann
(Oversat af Google) Hyggelig café med lækre madvarer med fuld mad og overnatning. Indvendige og udvendige siddepladser blev holdt ret minimalistiske. (Original tekst) Gemütliches Café mit leckerem Vollwertgebäck und Übernachtungsmöglichkeiten. Sitzmöglichkeiten drinnen und draußen eher minimalistisch gehalten.
Claes Karlsson
(Oversat af Google) Lukket, markeret som et hvilested Camønopaus, men det er ikke sandt. (Original tekst) Closed, marked as a resting point Camønopaus but its not true.
Frank Meyer
(Oversat af Google) Super idyllisk beliggenhed og betjent af en meget flot dame. (Original tekst) Super idyllisch gelegen und betrieben von einer sehr netten Dame.
தமிழ் ராஜன்
(Oversat af Google) Cool sted at tage en pause! (Original tekst) Cool place to take a break !
knud petersen
Burger Fisk Laks Oksekød Salat Sandwiches Stjerneskud Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review