Sluurpy > Restauranter i Slagelse > Carl's Jr.

Anmeldelser Carl's Jr. - Slagelse

Dennis Hansen
Var med familien inde og spise og først var der ingen nummer skilte ved bestilling terminalerne, ud over det var 4 ud af 6 typer sodavand udsolgt 🤔 Da vi endelig fik vores mad var den kold og min Chicken Club Sandwich var der et stykke tyndt kylling i som kun fylde halvdelen af burgeren, jeg ville have klaget til ekspedienten men men hun virkede stresset og have meget travlt da hun var den eneste til at klare drive-in, kassen og bringe mad ud. Alt i alt en rigtigt øv oplevelse og har ikke rigtigt lyst til at komme igen selvom maden smager godt.
Peter Netz Lassen (Biz Doktoren)
Nok blandt de bedste burgere på dansk jord. Men synd de ikke er mere besøgt. Langt bedre end de store, andre... Salat wrap er et hit til os, der helst vil undgå brød. Den sidste stjerne mangler fordi, de tidligere have mere og bedre smag af, at være stegt over kul... Den smag mangler, men alligevel er de #1 af burger joints. Deres app mangler dog en tilbage knap og andre brugervenlige ting.
Lars Olsen
Der er som sådan ikke noget galt med smagen, derfor kan de lige snige sig op på 2 stjerner. MEN her stopper det også, det er mere reglen end undtagelsen du ikke får det du har bestilt, og afhentningstiden ved bestilling via nettet passer aldrig. Når du så får ordren udleveret virker det som om den har stået ude i køkkenet i 10 min.
Sarah Lucien Ravn
Øv for en omgang. Var der 16.30 idag, og hende der tog imod vores ordre (C. L) spurte hvad vi for en dip vi skulle have, vi endte med 4 stk dip tiltrods for jeg sagde der stod der fulgte en med til hver af menuerne skulle vi alligevel betale for 2 ved siden af, ved godt det ikke er mange penge. Men det er princippet og hun forstod ikke hvad jeg mente da jeg sagde der var en inkl per menu, sagde hun at vi have ikke betalt for ekstra dip tiltrods for de stod på kvitteringen. Tror vidst hun skal gå skole om igen!
Dennis Jensen
Rigtig fin burger med kylling, med dertilhørende fritter. Synes det smagte rigtig fint (fritterne var bedre en M) til en fornuftigt penge. Dog skal man lige være vågne, da flere af de bestilte ting ikke var med... Men de var hurtige til at få bragt styr på det.
Peter Funder
Det er den sløveste betjening jeg har oplevet nogensinde i en FAST FOOD restaurant. Det er ikke ok at vente 25 minutter på maden. Der var folk der gik uden at bestille fordi der var lang kø af folk der ventede. Der var tilmed kun 1 af 3 bestillings-standere der virkede. Så der var også kø.
Kenneth C. Niemann
Havde bestilt mad i drive in og de havde glemt min diablo bruger i posen. Jeg ringede ind og de gav mig straks en ny menu som jeg kunne hente samt nogle løgringe ved siden af som ekstra.. Tak for god service og min burger var lækker.
Lone Steensgaard
Store stykker salat i burger og meget lille bøf, måske fordi man har fået den på tilbud. Salat med kylling i menukort står der med dressing, men der var ikke nogen med
Durum Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review