Sluurpy > Restauranter i Slagelse > Cafe Dalle Valle

Anmeldelser Cafe Dalle Valle - Slagelse

I. Lesley Hundahl Dixon
Dalle Valle i Slagelse er en ok restaurant, i den billige ende. Maden smagt udemærket og der er meget at vælge imellem, hvis man vælger buffen, dog var der en rodet fornemmelse over den, da de varme retter og lune dessertet, var placeret i mellem hinanden. Personalet ydede i dagens anledning perfekt service, og det er dem trækker min oplevelse op på 4 stjerner.
Nana Boesen
Hurtig mad og smagte udenmærket kunne gost bruge nogle flere grønsager der ikke svømmede i dressing. Men ellers var det en god og nem aftensmad:)
AnnaSandholdt
Pas på!! Falsk markedsføring!! Der bliver krævet en anden pris end der står på kuponen selvom de ved det er forkert!! hvad i alverden er meningen! Vi har Idag været ude og spise på dalle valle i Slagelse. Vi havde kupon med som gælder indtil 31 december 2019, men alligevel så stod der et anden beløb på regningen da vi skulle betale. Vi gjorde opmærksom på fejlen med det samme og får så bare at vide at de ved det godt, men de kan ikke gøre noget vi skal bare betale prisen og klage til dalle valle og få pengene tilbage. Hvad i alverden foregår der?? Man skal have det man køber ud fra det beløb de lover i reklamen, de kan ikke bare komme med en anden pris så snart man skal betale. Det er falsk markedsføring og ulovligt, så vi informere dem om det og siger at vi ikke betaler en krone mere end den pris kuponen stod til som vi brugte. vi ender med at tale med chefen som også er enige med os i det er forkert, men heller ikke mener at kunne gøre noget fordi at så skal de jo også trække fejlen fra for alle andre i restauranten og det kan de jo ikke, men vi står fast og nægter at betale mere end vi skal. Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man skal snydes på den måde, det er slet ikke okay og det er en rigtig møg situation. vi har tænkt os at gå videre med klagen, men vil bare advare alle her der tror det der står på deres reklame/kupon er den pris de kræver når i skal betale, for de kræver som i kan se på billede mere end hvad der står på kuponen det koster....
Majbrit Bjerke
Høflig betjening, også med en 1årig. Men forventelig god mad og drikkevarer til prisen. Stille og rolig mandag, vi var her på.
Leif Lalleglad
Maden var ok, og der var et pænt udvalg i buffeten. Desværre havde jeg kun ca 30 min til at spise i, og de første 10 min gik med at vente på en tjener der ville tage imod min bestilling. (Ham der viste bordet sagde man skulle vente på en tjener, selv om man bare skulle have buffet) Drikkevarerne - som skulle være ad libitum - fik jeg først serveret ca 20 min efter (5 ture i buffeten senere), altså en halv time efter ankomst....
Casper Gromada
Ringe kvalitet, her får man virkelig hvad man betaler for. Stort set alt maden er præfabrikeret og så opvarmet, hvilket betyder at maden er tør og den smager ikke af noget. Vi var 3 personer der endte med stort set ikke at røre maden hvilket var et ærgerligt madspild men det var simpelthen ikke det værd at spise det. Servicen er ok og man bliver mødt med et smil men maden kan bestemt ikke anbefales.
Lone Ursin
Maden var koldt, og noget manglede smag, skuffet over at osten står inde, når man så er løbet tør for kiks, altid været glad for at komme der, men kommer der nok ikke foreløbig , ikke pengene værd rigtig trist, da det jo ikke billigt når man er fire afsted
Chris C.
Stort udvalg, og en god pris - sammenligner man kvaliteten af maden og udvalget med prisen - så er det et fornuftigt sted at komme. Dog er der stor variation af personalet, generelt er det især de unge piger (gætter på det er dem som har det som studiejob), som er imødekommende og giver en lysten til at være der. hvor de ældre (formenlig dem der har det som fast job), virker mere ligeglade og trætte i det. især den ene herre virkede som om han ikke gad sit job. Der er opsat håndsprit ved buffeten, men man burde nok overveje lidt flere automater eller skiltning, der er mange med "dårlig" håndhygiejne. Indretningen er fornuftig nok, nogen områder er dog mere hyggeligt end andre. Men ser man bort fra måske en "øv" medarbejder eller to, så er det et fornuftigt sted at komme, i forhold til prisen.
Durum Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review