Sluurpy > Restauranter i Slagelse > Logan's

Anmeldelser Logan's - Slagelse

Bettina Skræp
Logans er mit foretrukne "go-to" take-away sted. Altid god kvalitet, god service og gode portioner. Meget blandet menu. Thai chicken den ene dag, pasta carbonara den næste og så en gang forloren hare en tredje. Og prisen er mere end rimelig.
Cp vJ
Sjældent åbent når man har brug for det.. Men ellers godt koncept til dem der ikke kan, eller ikke gider lave aftensmaden, god mad ofte billigere end man selv kan lave det.
Steffen Dilleng-Jensen
Super sted med gode “gammeldags” retter lavet mere eller mindre fra bunden og som altid er super smagfulde. Engang betvivlede jeg om deres kartoffelmos var lavet af pulver og fik efterfølgende en lang forklaring på at der var stor forskel på kartoflerne kvalitet i løbet af året, så de til tider kan være mere grynede og blev også tilbudt at komme ned og se når de lavede den fra bunden. Det tyder på åbenhed og at de har styr på det de laver. Kan også varmt anbefale deres sandwich, som jeg vil påstå næsten er de bedste i Slagelse og så fåes de også med groft brød og er forholdsvis billige. Sidst men ikke mindst, stort ros til de to ejere, der altid har smil på læben, til trods for at de har åbent 6 dage om ugen á 13 timer. Godt gået!!
Christian Clausen
Altid flinke og rare og god hjemmelavet mad, nogle gange har man bare lyst til et normalt og lækkert måltid, dette sted er helt perfekt.
Camilla og Thomas Elfving
Rigtig lækker mad. Kommer klart igen. Og så er de bare super søde.
Lennert Thomsen
Keep it simple. Rigtig god mad der smager af noget. Altid 2 dagens retter og ovnstegt kylling. De fleste kunder er stamkunder der kommer og henter deres mad. Og det forstås.
Peter Christiansen
Altid godt mand selv om saltbøssen sidder lidt løst. Synd for vil da gerne købe en cola alligevel. Altid tilfreds og mæt.
K L
Rigtig lækkert bauget med pølse,bacon æg m.m til kun 40 kr .
Durum Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review