Sluurpy > Restauranter i Slagelse > Andrews

Anmeldelser Andrews - Slagelse

Wanida Pannin
Første gang vi spiser her. Et lille intimt spisested, med få siddepladser, de fleste bestiller take away. To flinke unge mænd, som lavede maden hurtigt og simpelt flot anretning. Indretningen er simpelt, med en minimalistisk amerikansk modernet inspireret decor og dekorative LED glødepære, en atmosfære af R&B, med et lyd niveau som er til at snakke i, dog højere end de normale steder. Væggene havde A4 clipbord inspirerende og oplysende citater. Vi bestilte Gigantor burger, Andrews Fried Chicken burger, og fried chicken med pommes frites. Fried chicken var sprøde og saftige, men manglede lidt mere smag end bare "neutral". Pommes frites var rigtig gode, vi fik de helt almindelige, men de havde flere varianter. Portionerne mætter!
Christian Rask
Semi-kedelig oplevelse med normal burger til relativ høj pris. Ventetiden var også længere end hvad man kunne håbe. Der var ingen servietter på bordet og bestikket var beskidt.
Michael Schmidt
Lækre burgere, meget sprøde onion rings og pommes frites. Tilbehør bestilles særskilt og kommer i portioner, der er et måltid i sig selv. Helt klart pengene værd.
Charlotte Bundgaard
Ganske udmærket oplevelse. Burger var noget bedre end pomfritterne.
Kasper Hansen
Saftig og lækker burger, som er mindst lige så nice som Gasoline. Dejligt at der er åbnet en burgerbar af den standard. Vi ses snart igen😉
Peter S
Det var ikke godt. Jeg synes selve setuppet så coolt ud i restauranten og billederne af burgerne online så lækre ud. Jeg vil dog sige, at jeg ikke var tryg ved selve pengehåndteringssituationen og burgerprep bordet samt køkkenet var en enhed, hvor der ikke er meget plads for personalet. Derudover så fritureolien heller ikke helt god ud (det er transparent, så gæsten kan se alt hvad der foregår i "køkkenet"). Jeg kunne i hvert fald godt se en masse potentielle hygiejne problemer. Ikke desto mindre bestilte jeg take-away på combo (burger, pommes frites og sodavand) + ekstra bestilling af ost, bacon og dip i form af mayo, men endte med en voldsom diarré. Burgeren var ikke meget værd at skrive hjem om - slet ikke til den pris! - med slatne tomater og i det hele taget åndsvagt sat sammen. Burgerbollen var dog lækker nok. Pommes fritterne var slatne indeni, men havde alligevel fået for meget i en fritureolie, som nok burde havde været skiftet ud og som også var præget af at den måske heller ikke havde fået den rette temperatur. Nogle af de værste pommes frites jeg har fået! Det skal siges at mayo'en var god, dog serveret i et lille bæger, men mængden var så også tilpas, når man vælger at servere de dårligste pommes frites jeg har fået i en menneskealder. Ikke prisen værd, desværre.
Louise Kraft
Leveringstiden er meget lang (altid 90 min), og så er chaufføren oven i købet forsinket yderligere de fleste gange vi bestiller.. udover det er maden kold når den endelig kommer. Det er super ærgerligt, for maden er ellers god.
Malene Rasmussen
Virkelig god burger. Rart sted at være. Man sidder dog lidt klemt hvis man er flere afsted.
Durum Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review