Sluurpy > Restauranter i Slagelse > Skipperkroen

Anmeldelser Skipperkroen - Slagelse

Lea Heidi Needham
Vi bestilte 2 x wiernersnitzler ( 248 kr pr person). Den ene var lidt brun i paneringen ( dog ikke sprød) og det anden snitzel var hvid med en smal brændt sort stribe midt på og var uspiselig og sendte derfor denne retur. Da servitricen kom med ny portion var den nøjagtig som den vi lige havde sendte retur!!! Vi valgte at sende portionen retur, da det var for ringe til at spise. Der var på intet tidspunkt undskyldning fra personalet. Vi måtte derfor gå sultne fra Skipperkroen.
Ezy Ezy
De reklamerer med flæskesteg sandwich fra 12-19, når man så ringer klokken 15:30, for man en fuldstændig ligeglad medarbejder, hvis nok en Celina i røret, som oplyser jeg først kan hente 2 stk flæskestegsandwich kl. 17:30, da jeg så spørg indtil hvordan det kan være, får jeg bare afvide at sådan er det. Dårlig kundeservice, nærmest ikke eksisterende.
Dan Saxtorph Bernhard
Indgangen til spisestedet er ganske fint. festlokaler til højre og inde til venstre ligger resturanten. Der er en modtagelse i form af en bar, hvor der hurtigt kommer en tjener for at tage imod dig. Jeg havde ikke bestilt bord, men der var plads. dette selvom der var et selskab ind i festlokalet og der sad andre og spiste. Jeg kom også kun 1 person, så mon ikke de lige kunne finde plads til sådan en som mig. bestillingen gik nemt, da jeg havde besluttet mig. skinke schnitzel og en kold læskedrik. der gik omkring 15-20 min, så blev der serveret. ganske fin størrelse potion. jeg spiste det hele, men var også sulten. så størrelsen af potionen er passende. Maden er god, men synes ikke der er noget specielt ved den, som passer til den lidt høje pris. Der er et være rend af andre gæster som henter deres TakeAway og det kan virke meget forstyrende på dem som spiser og små snakker ved bordene. Overordnet var maden god, men ikke noget "wooaw" oplevelse. kan anbefales som et godt måltid mad
Chresten Marstrand
Søndag fik vi smørrebrød fra Skipperkroen. Vi var imponeret da alt var arrangeret på fade og hvert stykke var et velsmagende måltid i sig selv. En Davidsen værdig.
kirsten andersen
Spiste stegt flæsk og persillesovs.Flæsket manglede salt og sprødhed.Må sige at jeg blev lidt overrasket over at det var unge piger der var serveringspersonalet forventede at det var voksnen personale da jeg altid har anset skipperkroen for en pæn restaurant sådan var det for 20 år siden og jeg har ikke været der siden så lidt af et kultur chok
jes Christensen
Super lækker omgivelser og udsigt! Som altid dejlig mad, havde dén bare været varm👍
Frank Poulsen
Udmærket lille frokost menukort med platte eller tilpas små anretninger. Dog krævede én ret lidt krisehjælp. Stjerneskud på Sej fisk!!! Katastrofe.
Jacob Trock
Meget venlig betjening, og imponerende opmærksomhed. Fik serveret meget klassisk og god buffet. Godt sted til selskaber.
Durum Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review