Sluurpy > Restauranter i Skælskør > Skaelskor Fiskehus

Anmeldelser Skaelskor Fiskehus - Skælskør

Kenneth Tofte
Kanon hyggeligt sted. Man sidder bare og nyder havnen og slapper helt af. Vi sad og nød 2 fiske platter. Dejligt med frisk fisk. Og hold da op der var dejlige friske varer på platten Helt sikkert et sted vi kommer igen Eneste problem er hvad skal jeg spise næste gang, for de har mange forskellige retter.😋 Men tror det bliver deres stjerneskud eller måske deres burger😋😋 Glemte lige at nævne deres butik. Der er et meget stort udvalg af diverse fisk. Så også et sted man kan smutte forbi, hvis man skal have lidt lækkert med hjem. Opdate var lige forbi lørdag den 5 december. Og smagte deres juleplatte. Og det var klart et besøg vær. Så en lille opfordring. Se at komme af sted og smage deres friske varer.
Jeanie Nautrup
Hyggeligt sted med plads til gæster inde og ude. Portioner passende til en frokost. God parkering.
per mortensen
Dejlig fiskerestaurant på havnen, med udsigt over havnen og fjorden. Absolut flotte og velsmagende retter, til en overkommelig pris. Der er også butik, så der kan tages nogle af lækkerierne med hjem. Stedet kan varmt anbefales .
Steen Larsen
Fin kombination af spisested og fiskehandler. Maden rigtig god.
Claus Tranberg Christiansen
Her forstår de virkelig at tilberede fisk og lave fantastiske fiske frikadeller.
Tine Kold Gundersen
Fantastisk mad og skøn servering. Varme anbefalinger herfra
Eva Griffin-jørgensen
Lækker mad og god betjening
Svend Wiese
Skønt sted. Dejlig mad i restauranten til rimelige priser. Fiskeforretningen finder du ikke bedre her på Sjælland. Vi køre ofte fra Holbæk for at indtage et dejligt måltid mad, samtidig med, vi handler i forretning og har det bedste af det bedste med hjem. Kan varmt anbefales.🇩🇰👏😀.
Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review