Sluurpy > Restauranter i Skagen > Visevaertshuset

Anmeldelser Visevaertshuset - Skagen

Peter Larsen
Hyggeligt sted, hvor der var live musik da vi var der.
Dorthe Skipper
Hyggeligt sted med øl og 3 stk. smørrebrød til en "hund"
Jan Kristensen
Uha festlig øl god mad dejlig sted
Preben Bækmand
Det er bare som altid super hyggeligt Kom i god tid selv om det koster et par ekstra ØL eller drinks det er det hele værd, oveni det får du/i musikalsk underholdning i toppen af poppen.
Erik Simonsen
Hyggeligt sted med god atmosfære
Christoffer Krath
Fik en "steak". Spurgte i første omgang tjeneren hvilken udskæring der var tale om(der stod blot "steak" på kortet), hvilket han ikke kunne svare på . Det viste sig at det kunne jeg heller ikke, da det var en uidentificerbar blanding af klump og Rump. Bøffen smagte ok og var fint stegt, men sej som bare pokker. Ellers hyggelig stemning, men hold jer til fisken eller gør en indsats for at servere et ordentligt stykke oksekød.
Lise Lotte Nielsen
Bestilte månedens 2 rettersmenu. Tunmousse på sprød salat med rejer og oksemørbrad med sommersalat, pommes rustiqe og bearnaise. Det ringeste måltid mad jeg længe har fået. Ingen sprød salat under Tunmousse og rejerne! Ja de må være svømmet væk 😱 Den lovede sommersalat til mørbraden var erstattet af nogle sjaskede grøntsager der havde været en tur på panden. Kold bearnaise taget direkte fra spanden 🤮 Bestemt ikke hvad der loves på menukortet og kan under ingen omstændigheder anbefales.
Carsten Jørgensen
Lækker mad, stort udvalg af lokale øl. Hygiejnen kunne være bedre. Tom spritdispenser skulle være fyldt op, gæsterne trykkede og foregav at de sprittede hænder uden sprit, lige til skjult kamera. Der var efter min mening for mange i lokalet. Vi sad for tæt.
Bakskuld bubbletea Burger Bøfsandwich Fish & Chips Fish and chips Fisk Fiskesuppe flæskesteg Grill kylling hummerhaler Hummersuppe Is Julefrokost Kammuslinger Kulmule Kylling Muslinger Oksekød Pasta Rejer Salat Sandwiches Stegt flæsk Stjerneskud Tapas Torsk Winersnitsel Østers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review