#}
Sluurpy > Restauranter i Skagen > Somaerket

Somaerket - Skagen - Fotoalbum

Super hyggeligt sted, dejlig vin med en excellent betjening. Anbefales 100 % Brødet og olie til vinen var også til UG.
Det var en dejlig oplevelse, at være der. Stemningen er helt i top. Dejlig fransk stil. Serveringen er helt uovertruffen god, med to flinke og rare tjenere, der også har en stor viden om vin. TAK TIL DEM. JEG HAVDE mit barnebarn og hans kæreste med, som virkelig hyggede sig, og prøvede flere gode v
Hjemmesiden skriver at der åbent torsdag 3. Januar, men det passer ikke. Venligst ret hjemmesiden så man ikke kører forgæves!
Vi havde på forhånd fået venners meget positive anmeldelse af Sømærket Vinbar i Gl. Skagen, som et besøg i beg. af september kun bekræftede - og lidt mere til: Stilsikker og autentisk fransk interiør, enkel og lækker mad af bedste kvalitet, og så var der vinene! Helt unikke og velsmagende! Vi købte
En gennemført og fantastisk sanselig oplevelse hvor sommerlier er ekstremt passioneret og engageret. Han tager dig lyn hurtigt med på en rejse i smage og dufte. Virkelig et besøg værd.
Enormt hyggeligt sted, med et stort udvalg og fremragende kvalitet. Dog det som jeg vedhæftede mig mest ved var det utroligt venlige personale med massere af overskud.
En dejlig aften , dejlig service og et godt glas rom
Fantastisk gennemført fransk land-inspireret atmosfære, gode vine, cognac mv.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures