#}
Sluurpy > Restauranter i Silkeborg > Mcdonald's

Mcdonald's - Silkeborg - Fotoalbum

De havde ikke givet os vores bog med, som vi havde bestilt og betalt .. så da vi gik ind igen, så viste det sig at de var udsolgt. Men det sagde de intet om, de lod bare vær og ligge noget i posen!! Og da vi så endelig kører derfra, har de heller ikke givet os sugerør med.. virkelig ringe service..
Det var lidt ulækkert. Den ældre mand som betjente mig var slet ikke serviceminded og den første Birger var der en sammenkrøllet hår pakket ind i oste. Selvom kunne jeg have vendt om men grundet en tid på Sygehuset havde jeg ikke tiden. De andre burger var med store stykker salat. Ikke super vellyk
fin standard MC D, blot dårlig placering til indkørslen og for kort mc drive før bestillingsstandard hvilket desværre ofte skaber lange køer og dårlig trafik på vejen ude foran.
Hvordan kan man putte en mindre bolle på toppen??
De så ud til at få travlt da vi kom. Jeg ved ikke om jeg bryder mig om alle de skærme, istedet for at bestille ved skranken.
God sted, hvis man skal har noget på farten eller hygge sig med børn/ barnebarn. Kæmpe legeplads
Den er nærmest sikker hver gang - hvis du bestiller mere en 3 ting, så mangler der et eller andet når du er kommet hjem. Super frustrerende🤬
Kan godt li McD, men er ikke fan af man ikke altid får den drikkevare som man ber om
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures