Sluurpy > Restauranter i Silkeborg > Silkeborg Museum's Cafe

Anmeldelser Silkeborg Museum's Cafe - Silkeborg

Lise Mouritzen
Lille museum som har gjort meget ud af at Tollundmandens liv/ tidsalder gøres interaktiv og spændende for store og små. Personalet var yderst hjælpsomme og ville gerne fortælle om de forskellige udstillinger. Derudover ligger museet naturskønt og nær sejlruter med Hjejlen/Ternen mfl.
Inger Nielsen
Fantastisk at se Tollundmanden. Dejligt museum.
Alex Jørgensen
Lille museum med blandt andet " spændende mosefund" samt noget om Silkeborgs status udi "vandsport!"
Lene Laine Kieldsen
God service og info om forskellige udstillinger. Fint lille museum, der passer godt til en lille halvdagsudflugt. Udstillingen Eventyrdronningen var rigtig god. Simpel, men flot.
Erik Meistrup
Fint omen ikke særlig stort. Tilgengæld Tollundmanden altid et hit.
Hans Lennartz
En god og gedigen udstilling uden på nogen måde at være prangende. Der kunne med rimelighed være flere artefakter og historier fra Tollundmandens levetid
Lasse Egelund
Et lille museum med kun en attraktion. Når man betaler siger billetsælgeren at Tollundmanden trækker et internationalt publikum, det er sikkert rigtigt. Men der var rigtig god plads, på een time på en regnvejrslørdag var der kun een kunde udover os.. Stedet trænger til opgradering til en moderne formidling. Man kan næsten sige at museet på fin vis viser hvorledes den forrige generation gik på museum. Der er dog enkelte tiltag der er af nyere dato ved Tollundmanden, men hvis man sammenligner med fx. Kongernes Jelling er der meget at arbejde med. Bygningerne fremstår desuden nedslidte og trænger til en meget kærlig hånd. En entré pris på 65 kr er højt sat. Forvent at det tager maks 70 min.
Solveig Hagstrøm
Spændende sted med engagerede medarbejdere. God adgang for handicappede
Burger Bøf sandwich Bøfsandwich Fisk Frokoster Frokostretter Nytårsmenu Ribben Salat Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review