Sluurpy > Restauranter i Silkeborg > Koma Sushi

Anmeldelser Koma Sushi - Silkeborg

Lysse
Maden var bestilt til 1855 i god tid. Den var først klar 1920 og de to meget unge gutter var pressede og meget forvirrede Det var svært at se om de anede hvad de lavede med mange ventende Sushien var provinsiel og ikke anrettet på en indbydende måde. Provins-sushi er ordet og det kan ikke anbefales - særligt ej heller i prisens lys!
Karen-Lis Lengsholm
Min mand og jeg hentede den skønneste sushi igår den 17. august 2019 hos Koma Sushi. De var knap færdiglavet, da min mand hentede dem ved 20- tiden, så derfor var de fuldstændig friske. Det er de bedste, vi nogensinde har fået, og vil med glæde anvise forretningen til andre. De vil ikke fortryde at komme til at smage de skønne stykker.
TineWerner
Frisklavet sushi på 10 minutter.. Det lyder for godt til at være sand. Det er det vist også. Hentede 18 stykker der lå klemt ned i en lille boks med ingefær og wasabi smattet ud over. Stykkerne var ikke skåret helt igennem så jeh måtte sidde og hive sejt tang over hvilket var noget grat. Hovedingrediensen var grofthakket agurk som gik igen i alle stykkerne.. Øv Jeg venter altså gerne 5minutter mere for at der bliver kælet for detaljerne, for at stykkerne ikke ligner de er skåret (delvis) igennem med en motorsav og for ar kokken har tid til at komme andet end agurk i...
Annika Benedicte
Rigtig god betjening og enormt lækkert sushi 🙂 det skal vi helt sikkert have fra igen ❤️🥰
Jeppe Lauritsen
De kom 20 min for sent, og leverede sushi med rådden advocado. Ringede så til butikken, hvor jeg fik at vide at de ikke havde tid til at gøre noget ved det. Bestiller bestemt ikke fra jer igen
Stefan Hansen
Dejligt sted. Jeg har fået take-away derfra flere gange. De laver enormt lækkert sushi. Det er dog lidt dyrt. Men god mad.
Dan Westergren
Alt for små og for lidt fyld i forhold til alle de andre steder i byen. Og så er de selvfølgelig også de dyreste.
Flemming Bjoerner
Noget af det bedste sushi jeg har fået
Burger Bøf sandwich Bøfsandwich Fisk Frokoster Frokostretter Nytårsmenu Ribben Salat Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review