Sluurpy > Restauranter i Silkeborg > The Burger Concept

Anmeldelser The Burger Concept - Silkeborg

Andreas Henriksen
Mega dårlig service, pigen bag kassen, virkede mega fjern, var utålmodige, ubetænksom og træls i tonen Opdatering: Maden er således elendig. Pomfritterne smagte som om de havde tabt saltbøtten Burgeren var som mange andre skriver tilsvarende McDonald's, jeg er dog lidt uenig da jeg havde foretrukken en bigmac. Kommer aldrig igen!!!!
Lars Christiansen
Jeg synes at maden var helt som forventet, og i udemærket kvalitet. Det var dog meget let at se at pigen bag disken hellere ville være ude i køkkenet og snakke end at betjene.
Dorte Pallesen
Havde købt og betalt for 2* menu 1 og 2* menu 2 og gjorde tydeligt opmærksom på at vi havde beviser fra deal.dk ved bestillingen. Havde også bestilt ekstra ost og bacon til de 3 af burgerne. Ved afhentningen fik vi at vide at det var ændret, så der ikke længere fulgte sodavand og dip med i tilbuddet. Der var heller ingen chili cheesetops med (forglemmelse ???) Ved godt at alt for stor success med alt for mange solgte deals presser personalet og forretningen til maximum, men hvordan kan man ændre på en allerede købt og betalt vare ??? Nu endte vi med at betale 290 kr for en bestilling, vi kunne have bestilt online til 212 kr !!!!! Burgeren var trods alt god og kunne have udløst langt flere stjerner, nu blev det desværre bare til et surt opstød...😡
Tobias Mortensen
Havde købt to deals til burgermenuer i coronaperioden. To måneder senere, da restauranten igen åbnede, havde de fjernet den burger fra deres menukort, som dealbeviserne lød på. Jeg kontaktede restauranten, uden at de ville tage ansvar for det... Jeg sammensatte selv en beskeden bestilling, som jeg som minimum ville kræve at få for dealkøbene... Selvom der var annonceret værdi for 258 kr pr. deal, fik jeg kun udleveret mad for cirka 215 kr. Deres iconic burger, er en macdonaldsburger i smag og mæthed, bare lidt pænere indpakket. Fritter og dip er til gengæld rigtig godt. Ærgerlig kundebetjening, kommunikation og service. Maden er overall middel.
René Rolighed
Generelt beskidt i restauranten. Kunne se ud i baglokalet/køkkenet, at der lå madrester overalt gulvet. Kummefryser var så proppet, at den ikke blev lukket helt. 19 kroner for en 25 cl. sodavand. Høj basmusik så man ikke kunne høre hvad ekspedienten sagde og ekspedienten ikke kunne høre hvad kunde sagde. Og sidst men ikke mindst manglede en dip på takeaway ordren.
Pia Rasmussen
Vi bestilte en lørdag kl. 16:45 fire forskellige menuer, til levering kl. 18:30. Det blev leveret kort tid efter lovet ankomst, så det var fint. Det var ikke markeret på burgerne hvad der var hvad, så vi måtte lukke dem op og bytte rundt. Gode burgere og udmærkede fritter og dyppelse. Ved levering manglede to snackkurve og en cola light. De blev lovet leveret en halv time senere... Efter ca. en times ventetid, ringede vi til restauranten og spurgte efter vores snackkurve. Vi fik en undskyldning og blev lovet pengene retur for de manglende kurve, som ville komme hurtigst muligt. Kl. 20:35 blev der leveret to meget slatne og kolde snackkurve og en hindbærsodavand. Vi fik pengene retur, hvilket naturligvis var et godt træk, men alt i alt en underlig oplevelse, som vi ikke føler stor trang til at gentage.
uffe svenstrup
Lavede en bestilling som først var 30 min forsinket, dernæst var de løbet tør for pomfritter og ligeledes for salat til burgerne....Da vi så endelig fik burgerne så var de kolde.....elendig service og sidste gang vi har bestilt mad derfra.....
Kristian Würtz Iversen
ELENDIG service og dårlige burgere! Hentede mad og der manglede noget på min ordre. Da jeg hentede min ordre kontrollerede ekspedienten at der ikke manglede noget, så jeg følte det ikke nødvendigt at kontrollere inden jeg forlod restauranten. Da jeg kom hjem opdagede jeg at der manglede en burger. Da jeg konfronterede dem med det fik jeg at vide at jeg kunne hente en ny (bor ca. 15 minutter væk). De ville ikke bringe en ud. Desuden er burgerne tørre og bøfferne er dårlige. Køb jeres burgere et andet sted!
Burger Bøf sandwich Bøfsandwich Fisk Frokoster Frokostretter Nytårsmenu Ribben Salat Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review