#}
Sluurpy > Restauranter i Silkeborg > Café Picasso

Café Picasso - Silkeborg - Fotoalbum

Super hyggeligt sted, med en rigtig behagelig atmosfære. Kaffen var sublim ⭐⭐⭐⭐⭐ Og personalet var super søde. Næste gang jeg er forbi Silkeborg, skal jeg helt sikkert have en kop kaffe her.
Meget venligst personale, men Frokostplatten var meget skuffende. For det første var indeholdet mere passende til et morgenmåltid, og man ville have forventet mere pålæg i stedet for frugt og pandekage. Besøget var okay, men nok ikke et sted vi vil vælge næste gang.
Maden kan laves bedre og billigere derhjemme, ikke særlig appetitlig for at være ærlig og tjeneren virkede socialt forskrækket og hørte slet ikke hjemme i sin rolle
Lækker salat til frokost. God betjening og dejlig dæmpet musik :-)
Kaffen kunne have været bedre, men den gode betjening opvejede det, så fint sted uden de store armbevægelser, er ikke mere end det ser ud til
Hyggelig café midt i Silkeborg, kan dog være lidt svært at få bord, grundet mange gæster
Besøg igen. Picasso er stadig et af de bedste steder at gå ud i Silkeborg - og de laver grønlandsk kaffe. Kan anbefales!
Hyggelig Cafe i Silkeborg, Meget venlig betjening af kunder. Sol panorama udendørs pladser uden for café med markise i gågade miljø centralt i by centrum med smuk dekorativ pynt. Interiøret I cafen er moderne kunst og gode borde med stole. Marmor gulv.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures