#}
Sluurpy > Restauranter i Sejerø > Spætten - Café Og Familierestaurant

Spætten - Café Og Familierestaurant - Sejerø - Fotoalbum

Vi bestilte shepards pie til en voksen og 2 børn 😍 børnene og moderen elskede det 😊
Jeg kom sammen med min kammerat lidt over 18 og fik den besked at dagens ret var koteletter i fad men der var udsolgt og vi først kunne få noget at spise 19.30 og de kun kunne lave nogle nuggets eller måske en kylling i fedtsyrer gryden 👍så kommer der nogle som jeg var der for at hjælpe med at flytt
Super lækker mad, der er kommet nye ejere som virkelig gør det godt, billigt og lækkert til prisen. Absolut et besøg værd.
Fantastisk sted, god mad og ekstremt søde værter 😁 Fik en lang snak med både konen, som serverede, og manden, som er kokken, der ivrigt fortalte om øen og dens natur og historie. Kommer igen næste gang vi er på Sejerø.
God mad, God gammemdags hjemmelavet mormormad. Flæskesteg med alt. Også hjemmelavet gode desserter. Sød, venlig ejer, helt nyåbnet. Håber alt godt for dette sted. Bør tage lidt mere for maden, for den er bestemt det værd.
Vi bstilte kaffe og så kunne man vælge gammeldags æblekage. Det blev til lunken kaffe med æblekage lavet af købe æblemos fra pose, tørt rasp og enkelte kvaste makroner. 45 kr for kaffe og æblekage er tyveri når maden er så dårlig.
Maden er til til tider ganske glimrende og kokken kommer ud og hilser og snakker med gæsterne. Desværre ødelægges, det der kunne være en god oplevelse, af hans kone, der serverer. Hun er meget sur og hård i tonen. I dag - ved det, der så blev min aller sidste middag på Spætten- sagde hun jeg var d
Vi var velkomne. Maden god gedin og frisklavet. Æggekage Og hakkebøf med spejlæg og bløde løg. Yderst velsmagende. Og ganske billigt. Bør prøves.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures