Sluurpy > Restauranter i Samsø > Cafe Kunst

Anmeldelser Cafe Kunst - Samsø

Sanne Lehmann
Føler os lidt bondefanget . Det er ikke muligt at få oplyst priser før bestilling. Vi Tænkte at niveauet for frikadeller og tarteletter var det samme som andre steder på øen. Blev lidt overrasket over at betale 600 kr for 2x frikadeller med brød og 2 x tarteletter ned sodavand til . Det er jo både simpelt og billigt st lave det. Tarteletter kom med is til dessert,hvilket var dejligt, men det var vi ikke informeret om. Ret kontant grænsende til ubehøvlet betjening. Da vi gik sod der på et skilt, at tarteletter og is er dagens tilbud. Det kunne være godt med en oversigt over udvalg og priser.
Lena Bregninge Andersen
Du kommer igen!! 😁 Du går ikke forgæves hos Café Kunst aka Carrelle Design. Her bydes velkommen med eget smykkedesign og mad der smager. Tarteletterne er nu mit tredje fortrukne, men andet på menuen må altså prøves. Her går man ikke sulten hjem og Madam Blå der pryder stuerne, fortæller at her er vi tilbage til kødgryderne med hjemmelavet, når det er bedst og alle pengene værd 👍 Kultur, kunst og mad samlet et sted. 5 stjerner herfra 🥳
Anna Maxen
Skøn frokost den 17. maj 2022. Min mand nød de lækreste tarteletter med høns og asparges efterfulgt af en pandekage med is = dagens menu. Jeg 2 slags Christiansø sild med virkelig lækkert tilbehør og brød. Dertil et glas dejligt mørkt øl + et glas Gylden snaps. ALT var til 5 stjerner. Ikke at forglemme den vældig søde betjening. Vi kommer helt sikkert igen, næste gang vi besøger Samsø. Vi siger: TAK FOR DEJLIG MAD👏.Anna og Ove fra Søndervig.
Kristina Wade Michelsen
Café og kunst på én og samme gang. Skønt, hjemmelavet mad tilberedt med kærlighed. God fadøl! Kan anbefales!
Per Lund Mortensen
Smagfulde tarteletter god mørk øl🌞😊
Tonya Boe
Super lækker og ægte farmor-mad! Sød og imødekommende betjening, hyggelige og spændende lokaler (lidt som at gå ind i en udstilling) og et ekstra pluspunkt, for at gå op i hygiejne! Alle kunder kom smilende ud af restauranten med et “mmmmh” og aede deres maver efter den gode hjemmelavede mad og vi var alle enige om, at det var bare perfekt.
Lars Andersen
Skønt og hyggeligt sted. Fantastisk atmosfære, og fantastisk betjening. Maden fejlede bestemt ikke noget. Stedet slår sig op på farmors hjemmelavede og det er bestemt også den fornemmelse man får. Helt sikkert et besøg værd. Vi kommer igen
Kim Moberg Pedersen
Meget hyggelig Cafe, med spændende lille butik.
Fisk Gammel ost med fedt og sky Is Muslinger
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review