Sluurpy > Restauranter i Samsø > Nordby 13

Anmeldelser Nordby 13 - Samsø

Birthe Oldenborg
Atter en meget lækker middag, denne gang med braiseret spoleben, noget vi ikke har prøvet før, men absolut noget, der kan varmt anbefales. Rigtig hyggelige omgivelser og betjening.
Lars Juhl Stærhøj
Samsø's bedste Sild og Reje, trænger i til velvære i form af mad og drikke kan Nordby 13 helt sikkert anbefales, her bliver man budt velkommen af smilende og service minde personale, som præsentere dig for et lækkert menu kort, vi var der til frokost hvor menuen står mest på sild og rejer, her fik vi stegte sild og almindelig marineret sild med karrysalat, og dernæst en rejemad i verdensklasse. Stedet er idyllisk og en charmerende "bondestue" midt i byen hvor man servere lækker mad hvor pris og kvalitet helt sikkert matcher hinanden - derfor fortjener de også de 5 stjerner..
Casper Kehlet
Var forbi til en lækker omgang Søndags brunch. Det smagte virkelig lækkert. Lækre boller. Lækkert rugbrød. Meget velsmagende. Frisk hjemmelavet hønsesalat og super cremet og lækker scramble æg og bacon... Slutteligt en frisk lækker friskpresset appelsin juice som fik det hele til at synge. Absolut et besøg værd. Hyggelig atmosfære. Lækker pæn indretning med en, syntes jeg, omhyggelig respekt for husets alder. Det hele går hånd i hånd.
Thomas Pedersen
Vores Bedste Samsø kartoffelmad. Hyggelig servering i haven midt i Nordby med livlig trafik af turister og lokale.
Jens Bo Høhrmann
Meget hyggeligt lille sted med super god mad. Der er både frokost og aftenmenu. Der er ikke så mange retter at vælge mellem, men også hellere lidt, men godt. Personalet er søde og venlige og der er en god stemning. Der er servering både inde og ude. Kan varmt anbefales hvis man er på de kanter 👍
Peter kjærskov
Anmeldelse af Nordby 13 Dato 2/6 juli 2020 Udvalget på restaurant Nordby 13 var ikke stort, man kunne vælge mellem deres 3-retters menu, eller to andre hovedretter. Jeg endte med at bestille en entrecote med friske grøntsager fra samsø og bernaisse sovs. Her var der mulighed for, at der blev taget hensyn til mine allergier. Der gik ikke længe, før vi modtog maden, og her var anretningen både flot men også meget appetitlig. De friske grøntsager bestod af dampede sølvbeder, grillet spidskål og løg, og dertil en tilberedt rødbede. Sølvbederne var tilsmagt med flagesalt, og dette fremhævede i den grad smagsoplevelsen, desværre oplevede jeg, at få to stilke der ikke var lige modne, og den ene var derfor alt for bitter. Det kvarte spidskål var godt tilberedt, og meget nemt at spise, her var der brugt lige netop den rette mængde flagesalt. Grillet løg er lidt en snydekode, da det er meget svært at ramme forkert, men den sad også lige i skabet, det samme gjorde rødbeden. Vi fik også en lille gryde med nogle kogte kartofler ved siden af, de var tilsat smør og persille, og var et rigtigt godt supplement til retten. Kødet var et rigtigt fint stykke kød, det var ind imellem en lille smule for sejt, men krydringen af bøffen gjorde en verden til forskel. Bøffen var utroligt godt krydret, og var en smagsoplevelse i sig selv. Desværre var bøffen meget ujævnt tilberedt, dette var et stærkt negativ, da hver bid var anderledes, og der ikke var sammenhæng gennem hele stykket. Kødet kom med en bearnaisesauce, der ikke just var imponerende. Den skellede ikke, og havde egentligt den rigtige konsistens, men den smagte bare ikke godt. Den smagte alt for meget af eddike, og var alt for spids i munden. Desuden var den meget svær at undgå, da den var hældt ud over godt og vel halvdelen af bøffen. Sådan et måltid vil koste dig 220 kr. plus drikkevarer. Taget positiverne og negativerne i betragtning ender jeg på en bedømmelse på 3/6 stjerner til Restaurant Nordby 13. For flere anmeldelser se Peter's Allergivenlige Madblog på Facebook
Flemming Nielsen
Alt var godt , brød , fisk , grønt , vand og Samsø øl incl en myregin Og dessert
Michael Randrup Christensen
Lille menukort bevidner ofte om friske råvare. God fiskefilet - jeg var bare sulten ved ankomst, så blev ikke helt mæt. Men hyggeligt sted.
Fisk Gammel ost med fedt og sky Is Muslinger
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review