Sluurpy
Reset

Der er 23 restauranter

Restauranter i Samsø

Der er 23 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Søster Sidevind
93/100 (1501 ratings)
Restauranter
Cafe
Cafe
Frokost
Drikkevarer
Gammel ost med fedt og sky
Café
Barnestole til rådighed
Udstedelse af gavekort
Reservationer
Betjening ved bordene
Røgfrie restauranter
Digitale betalinger
Parkering på gaden
Egne drikkevarer
Drikkevarer
Frokost
Eksklusive restauranter
"Søster Sidevind i Besser er en sjov butik og rigtig god café. Der serveres frisk fremstillet smørrebrød, kaffe, kage m.v. Betjeningen er altid..."
Mariann Rasmussen
"Fantastisk hyggelig frokost oase ❤️ dejlig smørrebrød og skønt personale ⭐⭐⭐⭐⭐ Vi kommer helt sikkert igen - tak for mad..."
jeanette jørgensen
"Hyggelig butik med mange finurlige ting at både se på og købe. God smørrebrød og lokale øl, der kan nydes både inden- og..."
Kristina Wade Michelsen
"Helt fantastisk. Sjov og spændende butik med alle mulige lækkerier. Vi spiste i haven. Rugbrødsmadder med æg og rejer - og en skøn kartoffelmad...."
Lotte Johansen
"Kære søster sidevind. Jeg ved ikke helt ,hvad der skete ,med den ene stjerne. I skal naturligvis have 5 stjerner . Et skønt sted i har , med noget..."
annette jensen
"Midt imellem alverdens sjove ting og sager blev der strikket trøjer og fortalt anekdoter og røverhistorier fra Samsø. Og så blev der for øvrigt..."
Harry Vang
"Utroligt sted. Rigtig god stemning, og du føler dig virkelig velkommen. Maden var lækker og der var rigeligt af den. Vi kommer gerne..."
Karen hauritz
"Som altid lækkert smørrebrød, lokalt øl og dejlig hjemmelavet lagkage. Skønne, imødekommende og serviceminded personale/ejere. Altid et besøg..."
Jørgen Hjelm Hansen