Sluurpy > Restauranter i Sakskøbing > Hansens Havnecafé

Anmeldelser Hansens Havnecafé - Sakskøbing

Pia Werner
Omgivelserne udenfor kan man kun blive forelsket i. Men maden var ikke noget særligt, bløde, slatne og lune pommes fritter, men min mands lakse sanswich var vist okay, men heller ikke mere end det, den gled ned men han var også sulten 😅🤣 der var Bestemt ikke lækkert på wcet, hverken kummen, vasken eller gulvet. Pokkers, når nu det er på sådan et hyggeligt sted.. Der kom en anden kunden han kikkede på menukortet og smed det igen og kørte. Måske så han ikke der var to sider? Eller også var der ikke noget der fristede? Det var koldt at sidde og spise, fordi døren stod åben, tror der var varmere uden for, det var der i hver fald i vores bil, uden at tænde for varmen, så vi tog det med rundt om hjørnet
Mads Fischer
Hyggeligt sted og fin service. Bestilte nachos som var en del forsinkede men de kompenserede med sodavand, hvilket var fint. Nachosne var kun med mozzarella og ingen cheddar. Samt blev osten hurtig kold. Dog lavede de nachosne med pesto på, som var nyt for mig, og faktisk velsmagende. Pomfritterne var i Superligaen.
Kirsten Mogensen
God betjening, sød tjerner , godt humør , god mad , kommet helt sikkert igen
Amalie Knudsen
Meget lækkert mad, vil anbefale cabonadra, god service og dejlig udsigt til vand.
Sannie Trosborg
Hyggeligt sted med god mad og udsigt til vandet 😊
Mikkel Henneberg
Super god mad og fantastisk betjening. Kommer helt sikkert igen
Finn Stefan Pedersen
Som sidste gang en oplevelse af de store helt i top om som altid Servering med et smil lfinn.p
Knut Kristoffer Bundgaard Clemmensen
Flot beliggenhed ned til fjorden, hvor man kan sidde udenfor på bænke og nyde udsigten til fjorden og de gamle gule bygninger. Pizzaen smagte også udmærket, uden at være topklasse. Tager 25 kr for en kande vand direkte for hanen.
Frokost
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review