Sluurpy > Restauranter i Rørvig > Restaurant Rorvig Perlen

Anmeldelser Restaurant Rorvig Perlen - Rørvig

Nikolaj Rostgaard
Fik en lækker brunch, sammen med børnene. Maden var virkelig lækkert tilberedt. Servicen var helt i top. Ham der betjente os var meget rar og vi fik alt som det skulle være, med mulighed for at vælge lidt færre ting til børnene, lige som de ville have det og til en god børnepris. Tjeneren kom ligefrem med en ekstra kop kaffe. Det er service! 🙂 Vi kommer helt sikkert igen, hvis vi får mulighed for det. Stor anbefaling herfra.
Matti V
Hyggelig café i Rørvig, som laver ganske god mad velsmagende mad til fornuftige priser. Vi var godt tilfredse med betjeningen, stemningen, maden og hastigheden det blev serveret i. Tak for mad, vi ses igen. 👍☺️
Johnny Larsen
Hyggeligt sted. Sød hurtig og venlig betjening. Dejlig velsmagende mad til ok priser. Vi kommer igen.
FKlejs
Fin bruger og club. Hurtig servering og meget venligt personale. Man får hvad man betaler for.
Christian Blom-Bloch
Fin nok mad. Man blev mæt. Betjeningen var også så fin. Lidt pudsigt at man dog ikke kan bestille øl ved bordet, men skal gå til disken. Atmosfæren er lidt småkedelige og minder lidt om en primitiv amerikansk diner.
Anyone Canfood
God klassisk cafe mad til fine priser og med super sødt personale 👌
Bo Arler
Var inde og spise på cafemillers i Rørvig her d. 25 juli 2021, det var godt nok en skuffende omgang :-( Bestilte 2 clubsandwich og en børneburger. Clubsandwich kom pakket ind i 2 stykker hvidt toastbrød fra Aldi, karrydressing var købe dressing, kyllingen var den billigste man kunne købe pumpet med saltvand og dermed fremstod kyllingen sej. Børneburger var den HELT skrabede model, en bøf pakket ind i 2 burgerboller og intet andet, ikke skyggen af salat intet… Man kommer på intet tidspunkt ned til bordet og spørg om maden er ok. Da vi skulle betale bad jeg ekspedienten en ung pige om at fortælle kokken at kyllingen var sej, hun er tydeligt fuldstændig ligeglad og svarer “ja ja det skal jeg nok” ikke noget med, “Det er jeg ked af at høre” hun fremstod som om at det kom ikke hende ved. Hvis prisen for clubsandwich havde været 79,-kr så nåår ja, man får hvad man betaler for, men når man betaler 114,-kr for en clubsandwich så skal den ikke være pakket ind i billigt paptoastbrød og kylling pumpet med saltvand og tilsat købedressing, intet i det måltid var hjemmelavet, for dyrt og for skuffende og en tjener der fremstod fuldstændig ligeglad. Kommer aldrig på besøg der igen!!!
Morten Nielsen
Dejligt sted med venlig og professionel betjening. God mad til rimelige priser 👍
Burger Fisk Is
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review