#}
Sluurpy > Restauranter i Rønne > Aroy Dee

Aroy Dee - Rønne - Fotoalbum

Bestilte 2 retter, stegte nudler m. kylling/æg og kylling m. chili/Thai basilikum. Kyllingen med chilien var udemærket, men det andet var en del under middel. Der var ikke ret meget smag og de var nærige med kyllingen. Kassedamen var sød nok, men forvirret/stresset og "kom til" at give vores mad til
Virkelig god mad med masser af smag og sødt personale.
Lækker anbefalelsesværdig thaimad. Populært sted med kø, men absolut ventetiden værd. Jeg fik rød karry kylling (11) pet pet (ekstra stærk) og det var lækkert. God og rar betjening og lidt udbud af thsivarer i "venterummet". Kunne godt finde på at tage en tur mere i ugens løb🙏 ขอบคุณมาก.
Fint og hyggeligt lille sted, med et stort og godt menukort inden for thai-køkkenet. En kende i den dyre ende, men god service og glimrende mad. Portionerne er heller ikke små, så man får noget får pengene.
Virkelig positiv oplevelse. Min ret med kylling var saftig og smagfuld og lige tilpas stærk.
Dejlig mad, sød og venlig betjening. Selv vand til hunden😊 Indendørs er der god udsigt over strand og klipper. Få borde udendørs. Priserne rimelige, men lidt i den dyre ende, i hvert fald for take away. Portioner ret store, så man kan sagtens dele👍🏼 Vi kommer helt sikkert igen.
Jeg synes det var en skuffende oplevelse. Flot udsigt, men maden var ikke noget særligt og der var ikke meget service fra personalet. Vi fik en lille skål ris til 2 retter og da vi bestilte ekstra fik vi en ekstra regning, småligt. Holder mig til de lækre fiske røgerier næste gang jeg skal til Allin
God mad, skøn udsigt og venlig og imødekommende betjening.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures