Sluurpy > Restauranter i Rønne > Bagel Express

Anmeldelser Bagel Express - Rønne

Lenette Willemoes
God mad og søde piger, der laver bagels. Ejeren virker dog ofte lidt sur.
Henri
Som vegetar kunne jeg godt have ønsket at der blevet kræset lidt mere om den mulighed der hedder "vegetar". Sandwitchen består egentlig bare af almindelig sandwich fyld, hvor kødet er taget ud. Jeg savner at man tilbyder et alternativ til kødet, så der er lidt mere i end tomat,agurk og salat. Kunne fx være falafel, avokado, tofu eller lignende. Noget som mætter lidt mere.. Servicen var ikke i top, og jeg undrer mig over, hvordan det kan være at der er sten i de oliven man får i.. De var dog gode og derfor to stjerner.
Thomas Christensen
Nok alligevel den ringeste service jeg har oplevet længe! Er ikke selv fra Bornholm - men ingen sagde hverken “Hej” eller “Velkommen” da jeg trådte ind i butikken og det eneste man fik var et surt fjæs fra manden/ejeren af butikken. Man føler sig slet ikke velkommen, mere som en plage.
Familien Willads Nielsen
Kedeligste vegetar bagel jeg nogensinde har fået. Så hellere bruge 7 timer med færgen til København for at få en ordentlig vegetar bagel.
Sarah Billing
Hende der laver bagel er altid sur i sin talemåde og attitude og har aldrig et smil på læben. Når man betaler for ekstra af diverse men de er alligevel er de rigtig nærige og giver ikke mere end normal, selvom du betaler for det (oplevet op til flere gange) og det er allerede for dyrt i prisen end jeg har oplevet mange andre steder i landet hvor de aldrig er nærige selvom du ikke betaler for ekstra. Man kan heller aldrig finde ud af om de har åbent eller lukket for når man googler dem og der står de har åbent så har vi oplevet flere gange at når vi så køre ind til byen så har de lukket. Syntes servicen er ringe og de skulle tage og stramme op på betjeningen og hvad de leverer i deres butik vis de vil beholde kunderne.
Camilla Olsen
Hvis jeg bare kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det! Var med en veninde inde og spise bagels og drikke smoothies igår (d. 3/1-2018). Vi har nu begge haft dårlig mave siden i går eftermiddags og vi har det stadivæk elendigt!! Fraråder alle at tage ind til den snobbede sure mand og blive forgiftet, grundet hans dårlige hygiejne.. manden bruger ikke engang handsker, føj det er klamt altså...
Lauge Møller Andersen
I forhold til prisen, var indholdet der blev lagt i den bagel jeg blev serveret forholdsvis begrænset, desuden ville det gøre meget hvis brødet blev varmet - en kold bagel som har ligget i en brødkurv hele dagen er ikke særligt spændende. Derudover så lokalet pænt og rengjort ud.
Jonas Dalgaard
Maden er god, men dyrt og betjeningen er ringe... Ejeren går rundt som om det generer ham at der kommer nogen i butikken -aldrig set et smil på hans læber nogensinde- og hende der laver maden er hård og kontant i sin betjening, ingen overskud til et venligt ord der.
Burger Chiligryde Fisk Lakseplanke Oksekød Pølsemix Ribben Salat Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review