#}
Sluurpy > Restauranter i Rønne > Skot Inn

Skot Inn - Rønne - Fotoalbum

Virkelig go oplevelse! Kundeservice var i top. Glad, smilende og imødekommende personale, der var go i både voksen og børnehøjde . Dejlig og indbydende mad . Vil helt sikkert anbefale stedet .
Rigtig god mad, god og venlig betjening, samt et gnaske fornuftigt prisniveau. . Jeg kan kun anbefale dette sted.
Her får man altid god service. Mad til rimelige priser. Altid en go ide at bestille bord.
Meget imponeret af dette sted! Pænt og hyggeligt lille sted. God og sød betjening. Fantastisk mad til meget pæn pris! Næste gang vi kommer til øen, så kommer vi igen ! Jeg er svær at imponere, men det lykkes stort her . Tak 🙂
Hyggeligt, populært og uformelt sted med god mad. Vi ser mange ældre bruge take away. Personalet er serviceminded, venligt og er medvirkende til en fin atmosfære.
Dejlig modtagelse med smil og en fantastisk veltilavet og velsmagende Skot-in burger. Ting tager tid. Enhver kan klaske en burger sammen på 10. Skal det smage godt og være en super oplevelse, så må man vente. Tak for mad Skot-in
Fantastisk mad, god og sød betjening med et smil og dejlige omgivelser. Absolut et besøg værd, glæder mig til at komme igen.
Husk at bestille bord. Begrænset plads pga. Covid-19. Hyggeligt sted, sødt personale og fine priser. Kunne dog godt havde ønsket mig en lidt større bøf:)
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures