Sluurpy > Restauranter i Rønne > Hos Casper

Anmeldelser Hos Casper - Rønne

Karina Lykkegaard
Så er man landet på ønskeøen og bliver straks "tørret". Køber en sandwich i caféen i Rønne Lufthavn, der dufter ellers dejligt af mad, men det sælges sandwiches og snacks her kl. 14. En kedelig én ag slagsen, smagsløs og med tørre skorper til den nette sum af 45 bobs. Havde jeg trukket den i automaten havde jeg sparret 10 kr ser jeg bagefter, men så var jeg gået glip af den mellem fornøjet betjening bag disken 😂 Det bliver 1 stjerne - udelukkende fordi det er på Bornholm - havde det været i Slagelse havde den fået 0.
Jette Jørgensen
Helt Fantastisk smag rig nytårs meny. Helt helt fantastisk. Tro aldrig vi har fået så god mad med så mange smagsoplevelser. Num num. Tak for dejlig mad casper. Godt nytår.
Jakob Bille Petersen
Skriver på nettet at de holder åben og det er meget uheldig at det ikke stemmer.
Henrik Engel
Utroligt lækkert og spændende mad. Rigtigt flot præsenteret.
Philip Elberling
Café Take off var lukket selvom kl var 19 og der var masser af mennesker i lufthavnen. Så jeg måtte forlade Bornholm med rumlende mave og dårligt humør. Hvis jeg var bornholmer ville jeg være i endnu dårligere humør over den manglende service til øens gæster.
P.G
Glimrende letsaltet svinekam af velfærdsgris
Sussi Glistrup
Hos Casper får man altid den dejligste mad og superfin betjening. Jeg er selv gift med en kok og vi nyder den professionalisme der opleves Hos Casper. Vi bestiller gerne med til udbringning, når manden min skal holde fri. Jeg er fødevareallergiker, men det er inter problem Hos Casper.... De varmeste anbefalinger og 5 stjerner
Ronald Kofoed-Rasmussen
Gik en god og veltillavet pariserbøf med lækkert tilbehør. Lækker pickles! Et dejligt frokost måltid, der gør at jeg Hos Casper er et sted jeg gerne vil vende tilbage til!
Burger Chiligryde Fisk Lakseplanke Oksekød Pølsemix Ribben Salat Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review