Sluurpy > Restauranter i Rødovre > Gemello La Pizza

Anmeldelser Gemello La Pizza - Rødovre

Mikkel Gede Hansen
Betaler 107 kroner for en pizza med ekstra fyld, pizzaen i sig selv smager godt, men de 15 kroners ekstra cocktailpølser består legit af FEM cocktailpølser...-FEM! Magen til grådighed skal man lede længe efter.
Ludde M
Ikke særlig smilende ejer. Og pizzaen smager af frysepizza. Virkelig intet sigende. Kunne lige så godt købe en dr. Oetkar pizza.
Adrienn Schmidt
Gemello La Pizza er ligeglad med deres kundes ønske og med miljøet. De printer reklame på papir og omdeler dem i naboområder uanset om der er "Nej tak reklame" klistermærke på postkassen. Jeg synes, det er dårlig stil, og jeg vil aldrig bruge deres service.
Ole Sundman
Bestilte 2 Americano, som vi tidligere har modtaget og spist med stor glæde. Men denne gang fik vi leveret 2 maskin-pizzaer, som tydeligt bar præg af manglende Italiensk håndværk, men snarere noget der lignede og smagte som dr. Oetker pizzaer. Fuldstændig ens og smagsløse. 👎👎👎
Kornelius Larsen
Har prøvet 3 gange nu at de ved et "uheld" taster forkert, når der skal betales, og sjovt nok altid så det koster mere... Ærgerligt for det er ellers et udmærkede sted.
Anders Johansen
Bestilt mad , det tog en time og 25 min. Da jeg stod i mit vindue ud til p pladsen, kunne jeg se at charføren havde vores mad ned på gulvet af sin bil! Føj for den da..
Thomas Willer
Tidligere var dette pizzaria vores yndlingssted, men så kom der nye ejere, som ændrede den gode kvalitet, som lige gjorde forskellen. Bl. A. bruger de nu frosne burger"bøffer" til deres pitabrød, i stedet for de friske oksebøffer. Øv øv!
Rune H-S
Ikke første valg, men det er sq okay. Ligger voldsomt godt gemt. Menuen er stor, burgerne bør man fravælge. Forudbestiller du, så husk at tjekke hvad du har fået.
blæksputte Burger Flamberet Laks Nigiri Frokost Salat Smørrebrød Steaks
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review