Sluurpy > Restauranter i Rødby > Mamas Pizza Rødby

Anmeldelser Mamas Pizza Rødby - Rødby

Sine Kieffer
Kl 21:40 - Jeg prøver i første omgang at bestille 2 x pastaretter + 2 x bananaplit’s (dessert) + 1,5 l. Cola hos Mamas Pizza, men igennem Justeat, hvilken Mamas Pizza vælger at afvise trods de først lukker kl 22:00 Jeg ringer i stedet for direkte til Mamas Pizza og spørger om det er muligt at bestille hvis jeg selv afhenter - I røret bliver der sagt at køkkenet er lukket og jeg kun kan bestille Pizza’er. Jeg bestiller 2 pizza’er, een med Tomat, Ost, Skinke og Champignon og en salatpizza med tomat, ost, kebab og salat. Min mand henter dem. Pizza’erne havde minimalt fyld på! Champignonerne var så små og tynde, at man næsten ikke kunne se dem. Ost var der næsten heller ikke på, man kunne ikke se den ihvertfald og skinke samt kebab strimler var der så få af at man kunne tælle dem på 2 hænder.. Salat og dressing var der masser af. Så på baggrund af dette giver jeg Mamas Pizza 2 stjerner. En for at kunne anmelde Mamas Pizza og en for salat og dressing..
Jannick Collenette
Pas på de forventer betaling før ankomst? De overholder ikke ankomst aftaler De ankom over en time efter bestilling Deres forklaring? De ville lige bruge en halv time på at lukke pizzariaet før de ville levere pizzaen, man kunne høre indehaveren råbe ad ekspedienten i baggrunden hvorefter ekspedienten siger at chefen bedte ham om at lægge røret på! Bestiller aldrig derfra igen.!
how easy
Hmm lad os se . Jeg har engang fået frysepizza derfra så jeg anbefaler ikke Hawaii pizza LOL .Altid dårlig betjening uden tvivl . Brugers skal i nok heller ikke købe , da de godt kan finde på at levere mugne burgerboller , brun salat er os en mulighed hos mamas . Som udgangspunk ville jeg aldrig sætte mine ben der hvis jeg var jer. Vi har været syge pga dem . Håber de lukker snart . Inden Dødsfald
Chris C.
Selve "rammerne" for pizzariaet, virker gammelt og nedslidt.. tror heller ikke der bliver støvsuget hver dag. men trods det "slidte" udsene, er maden i den bedre ende, når man forholder sig til det er et pizzaria. og det at der er en kvindelig pizzabager har jeg aldrig set før, men hun gør et godt stykke arbejde. Kunne sagtens være et sted hvor jeg kom igen.
Morten Bach
Starter med at jeg måtte fortælle hvad min familie ville have, hele 3 gange. Ingen sæbe eller varmt vand på toiletterne. Kebabben kunne godt ligne den man køber i Lidl.
Mark Wiese
Det må da være Lollands bedste pizzaria/takeaway sted! Jeg bestiller en nummer 84 - fettuccine med tomatsauce, kødstrimler, champignon, gorgonzola og flødesauce. Betjeningen er sød og venlig og med pastaretten, som forøvrigt smagte fantastisk, følger både salat og lækkert brød. Mamas Pizza kan meget varmt anbefales og det er helt sikkert et sted der er værd at køre et par ekstra kilometer efter.
N K
Super dejlig sted og bedste pizzaria i rødby. God betjening af personalet, nye og flotte sidde pladser. Anbefaler klart dette sted.
Eva hansen
Er på sommerhus ferie og bestiller mad på mamas pizza. Maden kommer 45 min for sent og der mangler mad fra bestillingen. Øv!.... Dårlig oplevelse!😵
Stjerneskud
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review