Restaurant Mama's

Restaurant Mama's, Rødby LalandiaCentret 1 - Rødby

70/100
Giv en vurdering

Hvad er din yndlings Restaurant Mama's skål?

Vurderinger og anmeldelser

70
/100
Baseret på 184 Vurderinger og anmeldelser
Opdateret

Webstedsvurderinger

TA

Trip
Last update on 02/06/2021
4,0
6 Anmeldelser
Google
Google
Last update on 12/08/2023
2,4
118 Anmeldelser

Anmeldelser

4
MadsenThanh Huynh
+4
Lidt ærgerligt at huset til 8 personer og man har ikke betalt billigt for at bo der i højsæson og især hvis man har børn, så være opmærksom på at der ikke har microwave, eller aircondition, hem var ekstremt varmt. Hvis man lukker vinduer så bliver det ekstremt varmt indenfor. Man åbner dør så kommer en masse myg og insekter. Ønsker at de har en form for insekter net så vil det være dejligt. Men ellers børn elsker at være der.
4
Lars Andersen
+4
Lalandia Rødby, altid en fornøjelse dog var vores hytte denne gang noget med taget, gulvet knirkede som sindsygt det var så slemt at man væggede de andre personer hvis man skulle op og tisse. Ellers har det været en dejlig oplevelse dog er jeg gladere for lalandia i Billund og køre nok også der til næste gang.
4
Line Halskov
+4
Den oprindelige Lalandia. Den bæger præg af dette. Der fornyes, men eks Billund har flere muligheder. Men der er nok forlystelser at vælge imellem, både i selve badelandet, men også områderne omkring. Man skal være opmærksom på reserveringer af spisesteder, men lidt planlægning skader jo ikke nogen. Vi købte fuldarmbånd denne gang, og det kan varmt anbefales, da det for en børnefamilie hurtigt er tjent ind igen, såfremt man kommer for andet end at bade :) Boligerne er simple. Lidt camping-hytte stemning. Men hey -hvor meget vågen tid tilbringer man i de hytter? Ja vi har i hvertfald ikke tid. Kom glad. Kan du lide vand, familiehygge og lidt simple soveforhold…
5
Kim Kristiansen
+5
Så er der åbent igen. Og her åbner de med smil og fantastisk service. Havde et gavekort med (fra før Corona) og da det var udløbet blev det bare fornyet og endda fyldt op til dets oprindelige beløb 🙂! Senere samme dag var der noget teknik omkring deres gavekort der drillede, så vi endte med at få rabat på en oplevelse, selvom de kunne have sagt at det krævede kort eller kontanter. Har kun set glade og smilende medarbejdere. Og her er bare virkelig mange sjove aktiviteter for hele familien. Helt sikkert ikke sidste gang, at vi tager til Lalandia Rødby 👍!
5
Ronnie Svensson
+5
Altid en stor fornøjelse at være her.. tak for det.. der er så mange ting at lave at en forlænget weekend næsten ikke er nok.. vi glæder os allerede til næste gang - på gensyn kan varmt anbefales
5
Rasho Ahmed
+5
Meget hyggeligt sted for familien og især børn. Feriehusene er rigtig fine, rent, gratis internet og kanaler. Meget smuk natur. Aquadomen er fantastisk, man keder sig i hvert fald ikke. Det eneste som jeg synes er lidt farligt, er de store sten som er stablet op rundt om bassinerne. Det er rigtig farlig synes jeg. Hvis man går langs dem og lige pludseligt glider/falder over dem, så kommer man slemt til skader, eller hvis man lige løfte hovedet op fra vandet, kan man risikere og slå hovedet ind i dem. Stenene har meget meget skarpe kanter. Håber de bliver fjernet i fremtiden.

Beskrivelse

    Price range
    $$ - $$$

Læs anmeldelserne på

TA

Trip
Google
Google

Info

Sammenlign de bedste restauranter i nærheden af Restaurant Mama's

Evalueringen er afledt af vores vurderingsaggregator "Sluurpometro" er 70 baseret på 184 parametre og anmeldelser

For at kontakte telefonisk skal du blot ringe

MAKE A QUESTION

SUBMIT
1