Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Magosa Pizzeria

Anmeldelser Magosa Pizzeria - Roskilde

Lasse Nielsen
Bestilte en familiepizza og betalte 26 kr. for at få kebab på som ekstra tilbehør. Da pizzaen kom var der ikke sporet af kebab på den. I forvejen er 26 kr. latterligt mange penge for ekstra tilbehør, og når de så ikke engang kan finde ud af at smide det på.. Derudover er leveringstid lang og pizzaerne er ofte kolde.
Kasper Nielsen
Dyrt sted... Når man tænker på det er et pizzaria... Når man bestiller hjem til enten så er man heldig maden er varm og smager okay.. Ellers er man uheldig og maden er kold/kølig og smagløst. Du kan ikke bruge dankort i selve pizzariaet... Kun kontanter og mobilepay... Yderlige pisse belastende at de smider reklamer i ens postkasse når man er tilmeldt Nej tak til reklamer 👎
Soul Reaver
Bestiller kl 17:30 durumruller til 10 personer. Får beskeden at der går max 35 min. Efter næste to timer er made stadig ikke kommet. Når man ringer for at høre hvad der sker bliver tiden for levering udskudt igen og igen. Jeg bestiller aldrig her igen og råder andre til at gøre det samme.
Peter M
Deres salatpizza med frisk skåret kebab er virkelig lækker. Kan også anbefale deres pizza med kødsovs og pepperoni. Derudover leverer de til tiden. Den sidste stjerne ville de have fået, hvis kebaben havde en tand mere smag :)
Thomas R
Kedelige pizzaer, høje priser og negative kontrol smily rapporter. Utroligt at der ikke ligger noget bedre i Himmelev.
Pia Moth
Jeg er vred, de tager kun mod kontanter og mobil Pay man kan ikke betale med dankort hvilke jeg mener er et betalings kort derfor kun 1 stjerne
Jesper Rye
Hej - bestiller græsk bøf med pommes frites, men det er som at række tungen ud ad vinduet, total smagsløs bøf som skulle havde været i en burger men ved en fejl endte i min menu øv!
Mai Helene Tveen
Kæmpe durum og hjemmelavet pitabrød. Superlækker kebab og kylling. Nachos med kylling er også en stor portion og meget tasty med giga lag ost. Mums.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review