Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Restaurant Oase

Anmeldelser Restaurant Oase - Roskilde

bestemt totalt
Det er blevet noget dårligere og Fiskenes vand lignede noget fra en sump og blev sprøjtet på flere gange en gang en fisk der prøvet at komme væk fra et barn de andre gange var det børn der sprøjtet med den brune vand. Ikke så fedt besøg
Lene Delaney
Har spist der flere gange og har altid fået god mad og rigtig god service. Et rart sted at komme med mindre børn, man skal dog nok ikke komme for tæt på buffeens lukketid da de fleste steder da ikke fylder op, men her har jeg kun været ankommet mellem 17 og 18 og der har altid været super godt
Kirsten Lindholm
Må erkende at vi ikke kommer her mere - kvaliteten er ikke til at kende . Rigtig trist - maden var tør og kedelig og smagte ikke lækkert som før i tiden .
Claus Agerskov
Shushien var fin og det man fik stegt var fint uden for meget ekstra fedt. Det meste af det i forvejen tilberedte, varme mad var koldt. Meget lidt kød til egen stegning og meget af det frossent. Det samme var kaffen og isen.
Johnny Andreasen
Gem dine penge og kør et andet sted hen. Kl.19.00 er halvdelen af buffeten tom og kl. 20.00 var der kun fyldt op i 2 fade ud af 15 tomme fade. Deres undskyldning var at de ikke var chef. Mere ligeglad personale skal man lede længe efter. Bare ik godt nok. En ommer.
kevin VON APPEN
Rigtigt dårligt mad og service. Alt det jeg tog da jeg gik rundt i buffen var helt tørt og skamstegt. Smagte Af ren freture mad.
Daniel Østergaard
Familien her er glad for stedet og vi er især glade for at de har åben igen. Savner dog enkelte elementer i buffeten, som var der før, de nye ejere tog over.
sarah Møller
Okay service, buffen var Tom gennem den time vi sad der, vi spurgt flere gangen hvornår der ville komme mere. Da vi var en halv time, kommer de og siger der er ting de er løbet tør for. + at mad var kold. Hvert flad ikke et sted jeg besøger igen.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review