Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Efes Shawarma House

Anmeldelser Efes Shawarma House - Roskilde

Sago Panzer
Bedste shawarma og chili jeg har smagt, tyrkisk brød med køfte er super lækkert, kommer gerne igen👍
Rasmus Mikkelsen
Dejlig rulle med lidt sprødt kål og frisk grønt. Chili kunne godt være stærkere, mere krydderi og mindre tomatpuré smag.
Haluk Cenikli
God mad koncept og utrolig velsmagende durumruller.
Søren Njor
Pitabrød med mugplet. Da jeg klager siger han "sejt" og tager et brød fra samme sted, kigger hurtigt på det og skal til at smide det i ovnen. Han troede at jeg nogen sinde ville spise mad fra det sted igen.
Lucaso Alexandro
Folk klager over langsom levering hos diverse pizzeriaer. Så prøv at blive glemt når du var fysisk inde og bestille et pita brød. Kebabmanden havde travlt på sin telefon i baglokalet. Ellers smagte det OK.
Victor Andersen
Fantastisk oplevelse, samt fremragende service! Var der i dag tæt på lukketid med min kæreste. Vi bliver mødt af et smil og et venligt “hej”. Vi ville gerne have spist i restauranten, men da vi ser klokken er tæt på lukketid siger vi, at vi bare tager det med hjem. Vi får så ellers meget høfligt afvide, at hvis vi havde lyst, så måtte vi godt side inde i restauranten imens han lukkede. Vi ville dog ikke være til besvær og tog derfor maden med hjem. Jeg får sågar en lille gratis portion humus med, da jeg gerne ville smage deres humus. Vi kommer hjem, og hans hjemmelavet shawarma er fuldkommen lækker. Fantastisk godt krydret og har en meget anderledes, men bedre smag end næsten alle andre steder. Kæmpe thumps up herfra. Vi kommer gerne igen 👍🏻
Carsten Haandbæk
Der er kun få positive ting at sige om Efes. Når der er travlt er der ofte kun én på arbejde så betjeningen tager lang tid. Desuden glemte de flere ting på vores sidste ordre. Maden er ok, men ikke godt nok til prisen. Det positive er at de både har kebab og shawarma. Men når resten halter, så er det jo ligegyldigt.
Susan Geisler
Tak for god og meget venlig betjening. Fik et sæt burgere til mand og søn med rigtig kød. Meget bedre end de amerikanske burgerkæder. Kan anbefales. De blev glade.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review