#}
Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Emmerys

Emmerys - Roskilde - Fotoalbum

Vi fik avocado på rugbrød og focacciabrød med skinke/ost. Begge dele velsmagende, men der var lidt for meget fedtstof på focacciabrødet. Vi nød, at stedet er uden baggrundsmusik.
Emmeryes laver noget fantastisk brød og kager. Det er dog i den dyre ende man kvaliteten er også god. Centralt beliggende i Roskilde lige ved stationen. Venlig service i butikken.
Ekspedienten var lidt “snerpet” da jeg spurgte om et ikke ryddet bord var ledigt. Hun burde have ryddet det.
Fint sted. Hyggeli atmosfære og god betjening
Købte 3 romkugler, en romtop og en hindbærsnitte til 86 kr. Det er muligvis det tørreste bagværk jeg nogensinde har smagt. Eneste positive var at det var økologisk. Fik en besynderlig sort væske i en kop. Vil tro det skulle forestille kaffe. Det bliver et "arghhh" og én stjerne her fra.
Dejligt sted til lidt og spise samt kaffe
Fik en islatte, en træstamme og en brownie, alle 3 røg i skraldespanden, kagerne smagte af intet andet en sukker og hvedemel, kaffen var som vand. Deres standard er faldet drastisk. Men rigtig god betjening
Et helt OK hyggeligt sted. Jeg er dog stadig overrasket over at skulle betale tæt på 50 kr for en kop kaffe 😳 Sødt og serviceminded personale. Stedet var pænt besøgt og der var en god atmosfære. Den lille flaske med håndsprit kunne godt gøres mere tydelig, så folk husker at få det gjort, men ellers
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures