Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Restaurant Shanti

Anmeldelser Restaurant Shanti - Roskilde

Lez
Elendig service. Ejeren er meget uhøflig, og begynder med det samme at beskylde en for at lyve hvis han selv har lavet fejl. Maden er for det meste god, men deres priser, leveringstid, og service er noget af det værste jeg har set i mit liv. De havde pakket min mad ind, men havde ikke sat film ordentligt på. Det resulterede i at maden blev spildt ud over det hele i posen.. i stedet for at erstatte maden (som jeg tilbød at betale halvdelen for), så bliver jeg kaldt en løgner og er fortalt at det er min egen skyld.
Adam Andreasen
Rigtig hurtig og flink service. Desværre smagte deres vegetar retter virkelig ikke godt, især til den pris. Desuden blev maden leveret pakket ind i massere af ikke-genbrugelige plastik-mikrobølgeovns bøtter, nærmest “TV-dinner” style, hvilket også er et minus i min bog.
Tom Virfild Pedersen
Deres butterchicken er normalt rigtig god -Dog lidt stærk.. I går var det desværre lidt kedeligt😏🙄 Men vi kigger forbi for takeaway igen en anden dag🙂🙃
Henrik Jensen
Skønt sted. Maden smagte himmelsk, og duftede fantastisk. Gode store portioner, som så ganske appetittelige ud. Venlig og god betjening. En STOR anbefaling her fra.
Ahmed Al-Shakerchi
Mad der smager dejligt. Kød stykkerne i sovsen kunne godt være mere kogt / mørt.
Alain Patell
Shane Ti reddet os sent søndag den 7. februar Vi var meget sultene, fik chicken butter source og en Vendalo ekstra stærk. Hold da op nogle lækre og flotte portioner. Vi har allerede været på besøg igen, samme gode oplevelse.
Emil christiansen
De reklamerer med at ligge i Holbæk på Just eat, men ligger 30 min væk, i Roskilde. Derfor fik vi ingen aftensmad og spilte alle pengene. Der stod først efter betaling at stedet lå i Roskilde. Om det er en fejl fra just eats side eller jeres er vi egentlig ret ligeglade med, men det er falsk reklame og dårlig service.
Nora Marie Vilain
Det er længe siden jeg har fået så fantastisk velsmagende indisk mad. Portionerne er af en god størrelse, og man skal derfor tænke over hvor meget man bestiller. Men får man bestilt for meget er det ikke et problem, for resterne kan tages med hjem, og hurtigt varmes op. Der ud over skal man ikke vente særlig længe på at få sin mad, hvilket helt sikkert er et plus. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg spiser hos eller bestiller mad fra Shanti.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review