Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Leos Wok Café

Anmeldelser Leos Wok Café - Roskilde

Joan Hummelgaard
Utrolig dejlig mad og god betjening, midt i en container by. Godt til prisen. Området er noget for sig selv, og sjovt at udforske.
Jon Lykke
Det er bare god thaimad, og klart det bedste i området.
Karin Terkelsen
Virkeligt en kedelig oplevelse efter at have betalt 369 kr for 3 forretter og to hovedretter.den på billed er en nummer 9 med oksekød med bredbåndsnudler der var skamkogt og ingen smag,dyr fornøjelse.
Kristine Hansen
Kun 3 stjerner fordi der kun er udsigt bagerst og fordi man selv skal komme med menu kortet. Men fin mad i sjovt hipt område.
Familien Skov Jensen
Kan rekommandere denne spisecafe i Musiconområdet, hvor al maden laves fra bunden - autentisk thaimad fuld af ekstrem velsmag
Patrick Cedergren
Udmærkede thai-retter der serveres som to-go. Der er fine pladser på terrassen og personalet er meget venlige og imødekommende.
Michael Hinz-Berg
Sindssygt Lækkert Thai...Gode portioner, Vel-krydret, Ultra friske råvarer... Rar & Smilende Betjening = Kig forbi, Du fortryder det ej 👊😎👍
Johnny Pedersen
Virkelig god Thai mad. “Leo” laver virkelig nogle lækre og smagfulde retter, tilpas i størrelsen og til en god pris. Jeg har fået mad herfra flere gange, og er aldrig blevet skuffet.
Bagels Burger Fisk Hummus Karryret Kebab Laks Lam Oksekød Pasta Pølser Ribben Salat Sandwich Sandwiches Smørrebrød Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review