#}
Sluurpy > Restauranter i Roskilde > Leos Wok Café

Leos Wok Café - Roskilde - Fotoalbum

Utrolig dejlig mad og god betjening, midt i en container by. Godt til prisen. Området er noget for sig selv, og sjovt at udforske.
Det er bare god thaimad, og klart det bedste i området.
Virkeligt en kedelig oplevelse efter at have betalt 369 kr for 3 forretter og to hovedretter.den på billed er en nummer 9 med oksekød med bredbåndsnudler der var skamkogt og ingen smag,dyr fornøjelse.
Kun 3 stjerner fordi der kun er udsigt bagerst og fordi man selv skal komme med menu kortet. Men fin mad i sjovt hipt område.
Kan rekommandere denne spisecafe i Musiconområdet, hvor al maden laves fra bunden - autentisk thaimad fuld af ekstrem velsmag
Udmærkede thai-retter der serveres som to-go. Der er fine pladser på terrassen og personalet er meget venlige og imødekommende.
Sindssygt Lækkert Thai...Gode portioner, Vel-krydret, Ultra friske råvarer... Rar & Smilende Betjening = Kig forbi, Du fortryder det ej 👊😎👍
Virkelig god Thai mad. “Leo” laver virkelig nogle lækre og smagfulde retter, tilpas i størrelsen og til en god pris. Jeg har fået mad herfra flere gange, og er aldrig blevet skuffet.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures